Nejprodávanější e-knihy - červen 2019

Jáchymovští démoni - 30%
(3x)
Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína se stane písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro.
Ukázky

Jáchymovští démoni

199 Kč
139 Kč
Jak přišel svět na svět
Jak si lidé z různých končin planety Země představovali stvoření světa? Různě. V této knize je shrnuto více než sto padesát pověstí, evropskými počínaje, přes Asii, obě Ameriky a Tichý oceán až ke kolébce lidstva, Africe.
Ukázky

Jak přišel svět na svět

49 Kč
Ještě není konec
(4x)
Český detektivní román s psychologickými motivy a svéráznou komisařkou Výrovou v hlavní roli.
Ukázky

Ještě není konec

189 Kč
Katolický pohled na náboženskou pluralitu
Kniha nabízí úvod do teologické reflexe vztahu křesťanství k jiným náboženským tradicím v katolické perspektivě. Představuje dějiny tohoto vztahu a definuje teologický základ křesťanského přístupu k náboženské pluralitě.
Ukázky

Katolický pohled na náboženskou pluralitu

170 Kč
Kde se stala chyba?
Kniha emeritního profesora blízkovýchodních studií na Princetonské univerzitě vypráví příběh islámského Středního východu, který se po několik staletí nacházel v popředí světové civilizace.
Ukázky

Kde se stala chyba?

199 Kč
Kdysi
(5x)
Napínavá kniha o nezměrné odvaze a naději, inspirovaná skutečným příběhem. Píběh o Felixovi, židovském chlapci, který se ocitl uprostřed hrůz nacistického honu na Židy na území okupovaného Polska.
Ukázky

Kdysi

138 Kč
Když zraje tráva - 30%
V krajském městě zemřou krátce po sobě dva muži. Nikdo by se nedivil, kdyby odešli vinou stáří, vždyť jim bylo už více než devadesát let, ale byli brutálně zavražděni. Kdo měl zájem připravit o zbytečky životů starce nad hrobem?
Ukázky

Když zraje tráva

169 Kč
118 Kč
Kettlebell Simple & Sinister
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
Klíč k novověké paleografii
(1x)
Praktická pomůcka pro zvládnutí čtení raně novověkých a novověkých paleografických textů (od počátku 16. do počátku 20. století). Soustřeďuje se na dva základní typy písma – české a německé novogotické pímo.
Ukázky

Klíč k novověké paleografii

200 Kč
Král světla. Arabské mýty, legendy a pohádky

Kniha je bohatým, reprezentativním souborem různých žánrů arabské lidové vypravěčské tvorby – v jeho mýtech se prolínají staroarabské (předislámské) mýtické náměty s lidovými, nábožensko-legendárními a koranickými vyprávěními islámské epochy.

Ukázky

Král světla. Arabské mýty, legendy a pohádky

248 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>