Nejprodávanější tituly - červenec 2019
osobní rozvoj

Jak vybrat správného člověka na správné místo - 11%
Čtivě a srozumitelně napsanou knihu sestavil autor, který má jako konzultant a psycholog bohaté zkušenosti s výběrem tisíců lidí v českých, německých a slovenských firmách.
osobní rozvoj

Jak vybrat správného člověka na správné místo

260 Kč
231 Kč
Jak vyjít se svým šéfem - 20%
ádi bychom vám v této knize ukázali, jak vycházet se svým šéfem. Co dělat pro to, aby váš těžký, ale nutný vztah fungoval z pohledu té strany, která lidově řečeno tahá za kratší konec, bez níž by však žádná práce nemohla existovat a být dokončena.
osobní rozvoj
Ukázky

Jak vyjít se svým šéfem

195 Kč
156 Kč
Je načase být šťastný!
Naší první povinností je mít rád sám sebe, udělat se šťastným, a teprve až se nám to podaří, budeme mít rádi lidi okolo sebe a uděláme šťastnými také ostatní.
osobní rozvoj

Je načase být šťastný!

89 Kč
Klíč k poznání Já - 22%
(2x)
Šrí Siddharáméšvar v této knize jednoduchým a přímým stylem vysvětluje poznání našeho skutečného Já v tradici advaita védánty (nedvojné védánty). Mluví snadno srozumitelným jazykem a k dokreslení používá příklady z běžného života.
osobní rozvoj

Klíč k poznání Já

127 Kč
99 Kč
Mozek a vědomí - 20%
(1x)
Co se stane, když přijmeme jako fakt, že vše, co si myslíme a cítíme, nevychází z nehmotné duše, ale z elektrochemické aktivity našeho mozku?
osobní rozvoj
Ukázky

Mozek a vědomí

180 Kč
144 Kč
Odhalte své silné stránky!
S pomocí této knihy odhalíte, jaké jsou vaše silné stránky, a zjistíte, jak je rozvíjet a využívat v práci i soukromí či jaké povolání je vám šité na míru.
osobní rozvoj

Odhalte své silné stránky!

89 Kč
Pleteme copy a copánky 2 - 11%
Laura a Marie jsou zpět s novými, zábavnými, krásnými, vzrušujícími, obtížnými i snadnými, a hlavně nápaditými účesy. Prozradí vám něco o sobě i o dobrodružství, které zažily po vydání své první knihy Pleteme copy a copánky.
osobní rozvoj

Pleteme copy a copánky 2

224 Kč
199 Kč
Probouzení - 20%
(1x)
Ve své nejzásadnější knize, která je dnes lékařskou klasikou, autor přibližuje neobyčejné a dojemné příběhy pacientů dlouhodobě žijících v nemocnici pro chronicky nemocné. Na jejím základě vznikl filmu Čas probuzení s Robertem de Niro v hlavní roli.
osobní rozvoj
Ukázky

Probouzení

222 Kč
178 Kč
Přestaňte se v práci stresovat - 11%
Stres patří k nejhorším moderním zabijákům. Vyvolává či zhoršuje řadu chorob, urychluje stárnutí a podepisuje se na mnoha obtížích. Tato publikace se věnuje stresu, který patří v současnosti k nejčastějším, stresu spojenému s prací.
osobní rozvoj

Přestaňte se v práci stresovat

179 Kč
159 Kč
Vůdce, který nepotřeboval žádný titul - 11%
Ve své knížce autor mezinárodního bestselleru Mnich, který prodal své ferrari vypráví příběh Blaka Davise, nepříliš úspěšného prodavače, jemuž se v osobním ani pracovním životě nijak zvlášť nedaří a který žije ze dne na den bez cíle a smyslu, ...
osobní rozvoj

Vůdce, který nepotřeboval žádný titul

250 Kč
222 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 318 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 .. 32 > >>