Nejprodávanější tituly - červenec 2019
osobnosti a osudy

Magor a jeho doba - 11%
(5x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
osobnosti a osudy

Magor a jeho doba

449 Kč
399 Kč
Tantrická Kálí - 11%
V Tantrické Kálí autor představuje mytologii, praktiky a rituály uctívání Kálí v tantrické tradici Kaula v rámci kašmírského šivaismu. Odhaluje praktiky Vamačáry (Vamachara) běžně známé jako Cesta levé ruky, ale přesněji přeloženo jako Cesta Šakti.
osobnosti a osudy
Ukázky

Tantrická Kálí

261 Kč
232 Kč
Kafka 1 - Rané roky - 11%
(5x)
První část třídílné biografie o životě a díle jednoho z největších, nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální a výjimečná.
osobnosti a osudy
Ukázky

Kafka 1 - Rané roky

583 Kč
518 Kč
Spinoza. Praktická filosofie - 11%
Rozborem Spinozových základních myšlenek Deleuze ukazuje, že filosofie není abstrakcí odtrženou od každodenního světa, ale že je sama o sobě vždy už praxí a způsobem života.
osobnosti a osudy

Spinoza. Praktická filosofie

160 Kč
142 Kč
Výhled z Hradčan - 37%

Výbor fejetonů,novinových článků, úvah a drobných próz, v nichž se opět zrcadlí pohnuté osudy autorky i jejích současníků a především krásná i šílená tvář minulého století.

osobnosti a osudy

Výhled z Hradčan

158 Kč
99 Kč
Krajiny Metropole smrti - 11%
Kniha Krajiny Metropole smrti je výsledkem jedinečného a působivého experimentu člověka hledajícího způsob, jak pochopit svoji minulost a naši historii.
osobnosti a osudy

Krajiny Metropole smrti

203 Kč
180 Kč
Atmosféry - 11%
V devíti kapitolách se autor zamýšlí nad tím, co vytváří pro člověka příjemnou atmosféru, prostor, v němž se člověk dobře cítí, a v jakém smyslu a míře k ní přispívá právě architektura.
osobnosti a osudy

Atmosféry

359 Kč
319 Kč
Šance pro oči - 11%
Autor předkládá veřejnosti vlastní zkušenost s nabytím zraku speciálními cviky.
osobnosti a osudy

Šance pro oči

359 Kč
319 Kč
Prosím stručně
(7x)
Kniha Václava Havla je volným pokračováním Dálkového výslechu. Jde o literární koláž, ve které se střídají tři žánry: rozhovor, výňatky z instrukcí spolupracovníkům na Hradě a deníkové zápisy z doby práce na tomto textu.
osobnosti a osudy

Prosím stručně

89 Kč
Pravomil Raichl - 11%
(1x)
Kniha Jaroslava Čvančary Pravomil Raichl – život na hranici smrti vychází ve druhém vydání. Je historickou, zčásti memoárovou publikaci, obsahující přes 500 unikátních fotografií a materiálů.
osobnosti a osudy

Pravomil Raichl

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 278 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 28 > >>