Nejprodávanější tituly - červenec 2019
osobnosti a osudy

Life in Motion. The Power of Physical Therapy - 11%
(1x)
"We move too little or in the wrong ways; movement is vanishing from our lives and from medicine,” says Professor Pavel Kolář, a physiotherapist at the forefront of rehabilitative and sports medicine, who works with the sophisticated machinery of the human body and mind to identify the causes of his patients' troubles and restore their health. In this interview with journalist Renata Červenková, he reveals surprising connections that confirm that nothing happens in our bodies by chance.
osobnosti a osudy

Life in Motion. The Power of Physical Therapy

449 Kč
399 Kč
Všechno dopadne jinak - 20%
(2x)
Kniha rozhovorů s novinářkou Libuší Koubskou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Všechno dopadne jinak

189 Kč
151 Kč
Život v rytmu swingu - 11%
Audiokniha o legendě českého swingu doplněná speciálním hudebním albem originálních nahrávek
osobnosti a osudy

Život v rytmu swingu

248 Kč
221 Kč
Jan Lucemburský - 11%
(1x)
Český král Jan, první z Lucemburků na českém trůně a manžel Elišky Přemyslovny, je stále postavou přijímanou nejednoznačně - na jedné straně "král cizinec", na druhé "král diplomat".
osobnosti a osudy

Jan Lucemburský

539 Kč
479 Kč
Knížecí život - 20%
(3x)
Po více než dvaceti letech vychází zrevidovaný a rozšířený rozhovor Karla Hvížďaly s knížetem Karlem Schwarzenbergem. Ten vzpomíná na svoje předky či přátele, charakterizuje roli současné šlechty či se zaobírá aktuální politickou i společenskou scénou.
osobnosti a osudy
Ukázky

Knížecí život

179 Kč
143 Kč
Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu - 11%
(1x)
Pozoruhodné vyprávění o životě a práci Meira Schneidera, jenž se narodil s těžkým poškozením zraku – prakticky slepý, ale sám sebe vyléčil pomocí skrytých zdrojů a možností lidského těla.
osobnosti a osudy

Sebeléčení - Příběh o síle záměru, imaginace a pohybu

297 Kč
264 Kč
V náruči dejvický noci - 11%
Zpěvák, textař a skladatel Ivan Hlas v rozhovoru s Marcelou Titzlovou připomíná pestré okamžiky svého života, včetně těch, o kterých dosud veřejně nehovořil. Od první kytary, která mu záhadně spadla z nebe, přes báječná Šakalí léta pod psa ...
osobnosti a osudy

V náruči dejvický noci

242 Kč
215 Kč
Základy ultramaratonského tréninku - 11%

Až doposud ultramaratonský běh trpěl nedostatkem ověřitelných a obecně platných informací překračujících rámec individuálních zkušeností jednotlivých závodníků, které by byly uplatnitelné v tréninkových programech.

osobnosti a osudy

Základy ultramaratonského tréninku

332 Kč
295 Kč
Biskup na snowboardu - 11%

Redaktor a moderátor Martin Veselovský, oceněný Cenou Ferdinanda Peroutky, se ptá Tomáše Holuba, v současné době plzeňského biskupa.

osobnosti a osudy

Biskup na snowboardu

223 Kč
198 Kč
Korespondence I
(1x)
První svazek korespondence zahrnuje období let 1945–1962. Třísvazkový projekt korespondence V+W, uložené v Gotliebově archivu v Bostonu, vydává pro velký zájem čtenářů nakladatelství Akropolis znovu.
osobnosti a osudy

Korespondence I

225 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 278 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 28 > >>