Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
umění

Korespondence I
(1x)
První svazek korespondence zahrnuje období let 1945–1962. Třísvazkový projekt korespondence V+W, uložené v Gotliebově archivu v Bostonu, vydává pro velký zájem čtenářů nakladatelství Akropolis znovu.
umění

Korespondence I

225 Kč
Srdce zlomený
(2x)

Historky z alternativního undergroundu. "Když srdce zdobí smuteční páska, je čas na posledního práska. Láska je zapeklitá věc." Muzikant Ondřej Hejma se ve své nové knize vzpomínek vrací do roku 2013 a sleduje vývoj událostí v kultuře, politice, rodině i v oblasti srdce.

umění

Srdce zlomený

242 Kč
Praha Václava Havla

Kniha Praha Václava Havla. Průvodce po stavbách spojených s životem dramatika, disidenta a prezidenta přibližuje stavby naší metropole, které jsou spojeny s osudy této mimořádné osobnosti.

umění

Praha Václava Havla

296 Kč
Doors: Brány vyhozené z pantů
Bývalí členové legendárních Doors se na stará kolena rozhádali. A to tak, že roztržku mezi nimi musel řešit soud. Samozřejmě, že šlo o peníze, ale nejen o ně, významnou roli v jejich sporu hrály zejména práva na používání jména původního jména kapely
umění

Doors: Brány vyhozené z pantů

295 Kč
Povolání režisér
(3x)
Rozhovor, který v létě roku 2012 vedl Bohdan Sláma s Milošem Formanem, se dotýká podstaty práce režiséra a scenáristy.
umění

Povolání režisér

87 Kč
Ladislav Zívr
(2x)
Kniha přináší jedinečný soubor barevných snímků Zívrových plastik z veřejných i soukromých sbírek a neopomíjií ani nedochované práce. Kapitoly o jednotlivých tvůrčích údobích jsou oživeny množstvím citací z dosud nezveřejněných umělcových deníků.
umění
Ukázky

Ladislav Zívr

1 530 Kč
Rytmus, tvorba, divadlo - I. díl
První díl trilogie věnované rytmu, reflexi rytmu v tvorbě, v umění a zejména v divadle, rytmu jako významnému fenoménu určujícího život člověka. Profesor Nuska, náš současný originální filosof, estetik, historik umění a kultury.
umění

Rytmus, tvorba, divadlo - I. díl

179 Kč
Nenech se zas oblbnout
(1x)
Kniha rozhovorů s předními představiteli amerického hard core punku nejen o hudbě, ale především o jejich názorech, o jejich postoji ke společnosti, pohledu na politiku, na Spojené státy, i na samotné punkové hnutí.
umění

Nenech se zas oblbnout

268 Kč
Workers
(1x)
Katalog ke stejnojmenné výstavě světově proslulého fotografa Sebastiana Salgada. Projekt vznikal po dobu šesti let ve dvaceti sedmi zemích světa a Salgado v něm zachytil pomalu mizejicí svět manuální práce. Česky a anglicky.
umění

Workers

359 Kč
Máj
(2x)
Nechte se unášet na vlnách nejproslulejší básně české literární historie. Vrcholné dílo čelního představitele českého romantismu Karla Hynka Máchy otevírá dveře příběhu o lásce i smrti, zamýšlí se nad tajemstvím věčnosti a oslavuje krásu přírody.
umění

Máj

584 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 188 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 19 > >>