Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2019
umění

Rytmus, tvorba, divadlo  - III. díl
Profesor Bohumil Nuska, významná osobnost naší současné estetiky a filozofie, uzavírá trilogii o rytmu jako jednom z nejvýznamnějších fenoménů určujících život člověka.
umění

Rytmus, tvorba, divadlo - III. díl

179 Kč
Důkazy objevů
(1x)
Publikace Důkazy objevů: Fotografie ve vědě v letech 1839–1939 je základním úvodem do problematiky fotografie v přírodních vědách v období prvního sta let jejího vývoje.
umění

Důkazy objevů

314 Kč
Film a dějiny 7. - Propaganda
Kolektivní monografie Film a dějiny 7 se zabývá vztahem propagandy a filmu/televize (1918–1989).
umění

Film a dějiny 7. - Propaganda

359 Kč
Gustav Mahler
(2x)
Vzhledem k autorově důvěrné znalosti skladatelova života i díla jde opět o mimořádný portrét skladatele s českými kořeny, které se nepopiratelně odrazily i v jeho tvorbě.
umění
Ukázky

Gustav Mahler

403 Kč
Heroinové deníky
Baskytarista slavné kapely Mötley Crüe nechává čtenáře nahlédnout do dávno zapomenutých deníků, které si vedl v dobách největší slávy.
umění

Heroinové deníky

539 Kč
Chava Pressburger
Objemná monografie izraelské výtvarnice českého původu Chavy Pressburger (*1930) představuje reprezentativní výběr z její celoživotní tvorby a zároveň v rozsáhlé textové části přibližuje malířčin životaběh.
umění

Chava Pressburger

441 Kč
Jan Švankmajer
Výpravná publikace mapuje tvůrčí principy celosvětově uznávaného umělce Jana Švankmajera.
umění

Jan Švankmajer

891 Kč
Moskva 1937
V období masivních čistek se Sovětský svaz uzavíral okolnímu světu. Výjimkou se v těchto vypjatých časech stal 1. všesvazový sjezd sovětských architektů, uspořádaný v červnu 1937 v Moskvě za účasti renomovaných zahraničních tvůrců.
umění

Moskva 1937

315 Kč
Praha za císaře pána
Kniha je nejen cenným svědectvím o proměně našeho hlavního města, ale také návodem, jak číst fotografie takovým způsobem, abychom slyšeli poutavé příběhy, jež nám vyprávějí.
umění

Praha za císaře pána

449 Kč
Šťastné blues aneb Z deníku Jaroslava Ježka
Málo známá i zcela neznámá fakta o životě geniálniho skladatele i muzikanta Jaroslava Ježka (1906 Praha – 1942 New York), jehož písničky zná snad každý. Téměř nevidomého člověka, který strávil jako dítě šest let ve slepeckém ústavu.
umění
Ukázky

Šťastné blues aneb Z deníku Jaroslava Ježka

296 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 188 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 19 > >>