Nejprodávanější tituly - červenec 2019
křesťanství

Od evangelia k evangeliím - 11%
Od původního významu řeckého slova "evangelium" (dobrá zpráva, případně odměna tomu, kdo nese dobrou zprávu) prošel obsah pojmu evangelium na samém počátku křesťanství několika proměnami.
křesťanství

Od evangelia k evangeliím

315 Kč
280 Kč
Pastorální teologie pro laiky - 11%
Čím více se v katolické církvi doceňuje význam obdarování, která každý křesťan dostává, tím více je také třeba mluvit o úkolech, které z toho v oblasti pastorace plynou.
křesťanství

Pastorální teologie pro laiky

179 Kč
159 Kč
Sám s Bohem - 11%
(1x)

„Snažil jsem se do těchto kázání vtělit své nejhlubší myšlenky, myšlenky téměř umírajícího člověka. A pokud kážu, činím tak výhradně proto, že kázání je nějak obsaženo v mé přirozenosti, podobně jako když slavíci zpívají…“

Farář Richard Wurmbrand

křesťanství

Sám s Bohem

212 Kč
188 Kč
Vera mundi lumina - 11%
Kniha obsahuje komentovaná vydání čtyř německých a čtyř českých textů svátečních a příležitostných kázání z fondu historické knihovny řádu bratří kazatelů v konventu sv. Jiljí v Praze.
křesťanství

Vera mundi lumina

378 Kč
336 Kč
Ježíš Kristus a islám - 11%
Kniha se zabývá otázkou ideologických a teologických rozporů mezi těmito dvěma světovými náboženstvími. Rozporů, které ukazují na neslučitelnost i s civilizovanou společností ctící humanitu a lidskou svobodu, a které by neměly být přehlíženy.
křesťanství

Ježíš Kristus a islám

180 Kč
160 Kč
Tajemství stigmat otce Pia (III.) - 20%
V tomto výběru čtyřiadvaceti nejvýznamnějších listů tohoto světce nacházíme ponaučení, která otec Pio obvykle vkládal do listů adresovaných svým spolubratřím a duchovním synům.
křesťanství
Ukázky

Tajemství stigmat otce Pia (III.)

65 Kč
52 Kč
Aramejský otčenáš
Nový překlad Otčenáše z aramejštiny, původního Ježíšova jazyka, spolu s meditačními tanci universálního míru.
křesťanství

Aramejský otčenáš

182 Kč
Čtvrthodinka upřímnosti - 11%
Učit se hlouběji nahlédnout do vlastního nitra, hodnotit své postoje a skutky, vykonat si poctivé zpytování svědomí… Knížka může být použita pro každodenní modlitební chvíli, ale rovněž jako pomůcka při přípravě na svátost smíření.
křesťanství

Čtvrthodinka upřímnosti

107 Kč
95 Kč
Desatero Božích přikázání. Otčenáš - 20%
Desatera Božích přikázání si většina lidí cení jako příkazů, které dal Bůh lidem pro život a na cestu ke spáse. Ale chápeme je vskutku v jejich plném významu? Abd-ru-shinův výklad nabízí hlubší pochopení Desatera.
křesťanství
Ukázky

Desatero Božích přikázání. Otčenáš

120 Kč
96 Kč
O habituální milosti - 11%
Traktát O habituální milosti (De gratia habituali) je překladem úryvku díla významného českého teologa a orientalisty Vojtěcha Šandy (1873–1953) Synopsis theologiae dogmaticae specialis.
křesťanství

O habituální milosti

135 Kč
120 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 77 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>