Nejprodávanější audioknihy ke stažení - červenec 2019

Hlas poznání
(1x)
Don Miguel Ruiz, autor bestsellerů Čtyři dohody a Pátá dohoda, nám v této audioknize připomíná jednu hlubokou a prostou pravdu: Chceme-li skoncovat s emočním utrpením a obnovit svou radost ze života, musíme přestat věřit lžím, většinou o sobě samých.
Ukázky

Hlas poznání

249 Kč
Nejlepší české povídky
Mistrně napsané příběhy v dokonalém podání! Výběr povídek oblíbených českých spisovatelů v interpretaci známých hereckých osobnosti. Povídky Karla Čapka, Jaroslava Haška, Jana Nerudy a Oty Pavla patří ke klenotům české literatury.
Ukázky

Nejlepší české povídky

99 Kč
Babička pozdravuje a omlouvá se
(8x)
Audiokniha od Fredrika Backmana, autora celosvětově úspěšného románu Muž jménem Ove, jehož zvuková podoba obdržela cenu Audiokniha roku 2014 coby Absolutní vítěz.
Ukázky

Babička pozdravuje a omlouvá se

299 Kč
Cesta pravého muže
(8x)
Audio verze bestselleru Davida Deidy obsahuje nahrávku, jež je duchovním průvodcem pro muže aneb jak si poradit s výzvami, které před muže staví ženy, práce a sexuální touha.
Ukázky

Cesta pravého muže

289 Kč
Dalajlamova kočka
(9x)
Dalajlamova kočka je zábavný a čtivý román. Tentokrát jako mluvené slovo.
Ukázky

Dalajlamova kočka

229 Kč
Děti z Bullerbynu
(1x)
Připravili jsme v audio podobě výběr těch nejlepších příběhů z oblíbené knížky Astrid lindgrenové, které originálním způsobem vypráví herečka Libuše Šafránková. Mluvené slovo doprovází veselá, rozpustilá a místy zasněná hudba Skladatele Zdeňka Zdeňka.
Ukázky

Děti z Bullerbynu

199 Kč
Mluviti pravdu
(4x)
Román psaný podle skutečného příběhu, který hlavní hrdina na sklonku svého života vypráví autorovi, jenž na jeho základě bilancuje i svůj vlastní život. Válka, lidské utrpení, ale i životní láska, tajné sny, lidská síla a odvaha.
Ukázky

Mluviti pravdu

259 Kč
Zabijáci
(1x)
Druhý díl úspěšné detektivní řady dánského spisovatele Jussiho Adlera-Olsena o oddělení Q, zabývajícím se nevyřešenými či odloženými případy, vychází jako audiokniha Zabijáci v podání Igora Bareše.
Ukázky

Zabijáci

279 Kč
Malý princ
(6x)
Jedno z nejslavnějších děl moderní světové literatury. Malý princ je symbolem dobra, hledačem i objevitelem krásy. Křehký příběh, který mají rády děti...
Ukázky

Malý princ

179 Kč
Sebevědomí okamžitě
Motivační audioprogram z úspěšné řady audioknih z oblasti osobního a firemního rozvoje od Dana Millera. Interpretuje Vítězslav Kryške.
Ukázky

Sebevědomí okamžitě

490 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 271 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 28 > >>