Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - červenec 2019
esoterika a astrologie

Svatojanský tarot - 11%
Svatojanský tarot je inspirován poetikou středověkého Marseilleského tarotu a doplněn o svébytný a originální pohled české výtvarnice Evy Francové.
esoterika a astrologie

Svatojanský tarot

314 Kč
279 Kč
Zelený drak, karmínový lev - 11%
(1x)
Tuto knihu můžete číst několika způsoby: jako historický román, odehrávající se za vlády Rudolfa II. v Praze, jehož hlavními hrdiny jsou alchymisti Dee a Kelly nebo jako dobrodružnou fantasy. Nebo jako... Na to už přijdete při čtení sami.
esoterika a astrologie

Zelený drak, karmínový lev

287 Kč
255 Kč
Ztracená kniha Enkiho - 11%
Epický příběh o bozích a lidech koresponduje v mnoha bodech s Biblí a může tak zpochybnit všechny domněnky a představy, které chováme o své minulosti i budoucnosti.
esoterika a astrologie

Ztracená kniha Enkiho

349 Kč
310 Kč
Numerologie hrou - 11%
Další krok ke štěstí a lásce. Předpověď událostí, které nás potkají v letech 2010-2016. Postup jak si vytvořit Numerologický kalendář a souvislost numerologie s každodenním životem.
esoterika a astrologie

Numerologie hrou

152 Kč
135 Kč
Andělská pohlazení - 11%

Mandaly v knize nám přinášejí jemnohmotné energie pro naše vnitřní pohlazení. S mandalou vnímáme klid a harmonii v sobě, zažíváme sjednocení se svou Duší. Mandaly jsou vhodné i pro děti.

esoterika a astrologie

Andělská pohlazení

135 Kč
120 Kč
Cesta ke zdraví - 11%
Ve třetí knize ruského autora Michaila Tombaka Cesta ke zdraví ( v češtině vyšly rovněž knihy Je možné žít 150 let? a Vyléčit nevyléčitelné) nenajdete žádné příkazy nebo zákazy.
esoterika a astrologie

Cesta ke zdraví

214 Kč
190 Kč
Posvátná geometrie - 11%
Geometrie, aritmetika, hudba a kosmologie - čtvero velkých svobodných umění. Tvoří zárodek základních univerzálních jazyků a nalézáme je prakticky ve všech známých kulturách.
esoterika a astrologie

Posvátná geometrie

203 Kč
180 Kč
Svobodná láska - 11%
Paul Ferrini píše mimořádně působivě, empaticky i nekompromisně zároveň. Jeho slova míří přímo k podstatě toho, jak se cítíme a chováme i proč se vše děje právě tak, jak se to děje.
esoterika a astrologie

Svobodná láska

205 Kč
182 Kč
Hovory s dětmi současnosti - 6%
Kniha vám umožní nahlédnout do myslí velice zvláštních dětí (křišťálových, indigových, hvězdných a dalších), které reprezentují vývoj lidstva.
esoterika a astrologie

Hovory s dětmi současnosti

236 Kč
222 Kč
Když se nemožné stane - 6%
(1x)
Esotrerika, psychologie i medicína. Fascinující příběhy, které obsahují Grofův půl století trvající průzkum oblastí, které konvenční psychologie dosud nezmapovala.
esoterika a astrologie

Když se nemožné stane

424 Kč
399 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 82 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>