Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2019
světová

Rozhovory s C. G. Jungem
(1x)
Rozhovory z let 1933–1961 jedinečným způsobem zachycují vývoj osobnosti C. G. Junga a jeho ducha. Soubor tvoří zhruba 20 interview pro noviny, časopisy, rozhlas i televizi. Obsažen je i rozhovor s Johnem Freemanem pro televizní stanici BBC.
světová

Rozhovory s C. G. Jungem

419 Kč
Smečka rváčů
Bratři Ruben a Cameron žijí na okraji – doslova. Na okraji Sydney, na okraji blahobytu. Ve světě psích závodů, bídy a nezaměstnanosti. Ve světě věčného zápasu. Celý život se rvou, spolu a za sebe.
světová
Ukázky

Smečka rváčů

168 Kč
Soudruh Nula
(5x)
Kolosální román současného spisovatele Li Era nás zavádí do dob, v nichž se rodil čínský komunismus.
světová

Soudruh Nula

359 Kč
Spočítej hvězdy
(3x)
Okupaci své země si kamarádky Annemarie a Ellen téměř neuvědomují až do chvíle, kdy Němci začnou v Dánsku pronásledovat Židy. Ellen je totiž Židovka a ocitá se v ohrožení života. Annemariini rodiče se rozhodnou malou kamarádku své dcery zachránit.
světová
Ukázky

Spočítej hvězdy

219 Kč
Stalker
(4x)

Bez Joony Linny je policie bezmocná.

Před devíti lety byl pastor Rocky Kyrklund odsouzen za brutální vraždu a svěřen do psychiatrické péče. Z událostí si nic nepamatuje - od tragické autonehody trpí opakujícími se výpadky a ztrátou paměti...

světová

Stalker

314 Kč
Stín svobody
(1x)
Admírál Michelle Henkeová, sestřenice mantichorské královny Alžběty a nejlepší přítelkyně Honor Harringtonové, při obraně Hvězdného císařství Mantichory právě uštědřila ponižující porážku ‚neporazitelnému‘ námořnictvu Solárního svazu.
světová

Stín svobody

314 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2.
(2x)
Nové ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
světová
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2.

313 Kč
Šest problémů pro dona Isidra Parodiho
(2x)
Svérázná kniha záhad z pera Jorge Luise Borgese a Adolfa Bioye Casarese, v níž detektiv řešící případy je vězněn (byť neprávem) za vraždu a kde všechno je vždycky jinak, nežli se na první pohled zdálo.
světová

Šest problémů pro dona Isidra Parodiho

233 Kč
Špína
(1x)
Policista Bruce se ve vnitřním monologu, do kterého vstupuje i cizopasník, kterého v sobě nosí, odhaluje jako bezskrupulózní mizera, což neznamená, že by žil v prostředí plném andělů. Welsh nezůstává nic dlužen své pověsti kronikáře lidské spodiny
světová
Ukázky

Špína

338 Kč
Tišitel
Román Tišitel (1964) je druhou částí volné „trilogie čekání“ Antonia di Benedetta (1922—1986), jednoho z nejoriginálnějších argentinských spisovatelů 20. století. Leitmotivem prózy, jejíž děj se odehrává „v jakémsi městě v Jižní Americe.
světová

Tišitel

198 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>