Nejprodávanější tituly - červenec 2019

Děti revoluce
(1x)
Odlehlé místo, dávno nepoužívaná železniční kolej – a mrtvola staršího muže, podivína, který se vyhýbal lidem. Zesnulý Gavin Miller býval učitelem, než ho obvinili ze sexuálního obtěžování studentky a vyhodili. Od té doby žil jako poustevník.

Děti revoluce

269 Kč
Hovory s porodní bábou
(1x)
Kniha nabízí pohled na těhotenství a porod prostřednictvím rozhovoru se známou porodní asistentkou Ivanou Konigsmarkovou, která třicet let pomáhá přivést děti na svět.
Ukázky

Hovory s porodní bábou

170 Kč
Kafka 1 - Rané roky
(5x)
První část třídílné biografie o životě a díle jednoho z největších, nejznámějších a nejčtenějších autorů světové literatury, pražského německy píšícího spisovatele Franze Kafky (1883–1924) je rozsahem i významem monumentální a výjimečná.
Ukázky

Kafka 1 - Rané roky

583 Kč
Maigret a jeho mrtvý

Nový případ, který vůbec poprvé vychází jako audiokniha! Jednoho únorového dopoledne vyruší komisaře na stanici podivný telefonát. „Odpusťte, prosím… Mé jméno by vám nic neříkalo. Neznáte mě, ale znal jste mou ženu Ninu… Haló! Musím vám to všechn

Maigret a jeho mrtvý

269 Kč
Měsíc nad Soho
(4x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
Ukázky

Měsíc nad Soho

246 Kč
Nezmar
(3x)

Je Tom Larch skutečně nesmrtelný? Žádný člověk by nemohl přežít nehody, z nichž Tom vyvázl. Zná snad nějaké tajemství, které ho před ranami osudu chrání? Nebo nad ním bdí anděl strážný?

Nezmar

253 Kč
Nic je vše
Kniha promluv Šrí Nisargadatta Maharadže Nic je vše navazuje na jeho již dříve v češtině vydané knihy.
Ukázky

Nic je vše

115 Kč
Nikdy nedělej kompromis
(4x)
Když jde o lidský život, nelze dělat kompromisy. To se naučil Chris Voss, bývalý hlavní vyjednavač u FBI.

Nikdy nedělej kompromis

350 Kč
Nitranská brána smrti - 30%
(2x)
Při vojenském tažení do Horních Uher proti králi Štěpánovi obsadí vojska Přemysla II. Otakara Nitru. Zatímco hlavní síly pokračují v tažení, město dočasně spravuje zástupce českého krále Oldřich z Chlumu a má za úkol vypátrat ztracený relikviář.
Ukázky

Nitranská brána smrti

199 Kč
139 Kč
O lanýžích, šampaňském a jiných požitcích
K bohatství patří i útraty nedobrovolné, jako jsou právníci, tajné milenky či spropitné, a i o nich dovede Peter Mayle psát, jak je u něho ostatně zvykem, nadmíru zábavně.
Ukázky

O lanýžích, šampaňském a jiných požitcích

168 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>