Nejprodávanější tituly - červenec 2019

Stalker
(4x)

Bez Joony Linny je policie bezmocná.

Před devíti lety byl pastor Rocky Kyrklund odsouzen za brutální vraždu a svěřen do psychiatrické péče. Z událostí si nic nepamatuje - od tragické autonehody trpí opakujícími se výpadky a ztrátou paměti...

Stalker

314 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 2.
(2x)
Nové ilustrované vydání slavné trilogie v pěti dílech. V Restaurantu na konci vesmíru všichni čtyři protagonisté dostanou hlad, a tak se vydají na cestu časem do nejluxusnější restaurace, jaká kdy existovala či bude existovat.
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 2.

313 Kč
Stručné dějiny českých zemí (korejsky)
Velmi populární, stručné a přehledné historické minimum českých dějin.

Stručné dějiny českých zemí (korejsky)

314 Kč
Středověk v nás
(2x)

Autor na příkladech středověkého a současného vnímání času, prostoru, prožívání dětství a stáří, eschatologie, vztahu k penězům a k uzavírání manželství, jak mnoho mají lidé současnosti společného s lidmi středověku.

Středověk v nás

338 Kč
Výhled z Hradčan

Výbor fejetonů,novinových článků, úvah a drobných próz, v nichž se opět zrcadlí pohnuté osudy autorky i jejích současníků a především krásná i šílená tvář minulého století.

Výhled z Hradčan

168 Kč
Z deníku ajťáka
(6x)
Humorná próza známého herce a komika vyprávějící příhody ze života jedné ajťácké party, který je plný koblih, sladkých limonád, kabelů, mejlů a snů o holkách z právního oddělení, ke kterým se naši hrdinové snaží marně přiblížit.

Z deníku ajťáka

208 Kč
AllatRa
(1x)
Stará proroctví na různých kontinentech, v různých dobách a v různých náboženských systémech vypovídala o tom, že v dnešní době, v době globální změny epoch, se objeví kniha, která změní svět. Bude silná v každém svém slovu a znaku.

AllatRa

531 Kč
Atlasova vzpoura
(18x)
Rozsáhlý, vlivný a kontroverzní román Ayn Randové vyšel poprvé v roce 1957 a dodneška je její nejproslulejší a nejprodávanější knihou. Randová se věnovala především filosofii, vypracovala vlastní směr zvaný objektivismus.
Ukázky

Atlasova vzpoura

848 Kč
Borelióza
Publikace je věnována dvěma metodám přírodní léčby lymské boreliózy - přírodní prevenci a bylinné léčbě.
Ukázky

Borelióza

269 Kč
Dalajlamova kočka a umění příst
(3x)
Než dalajlama odjede na přednáškové turné do Ameriky, uloží své milované kočce Jesce (JSK, Její Svatosti Kočce) určitý úkol: objevit pravou příčinu štěstí. Plnění úkolu zavede kočku do netušených dobrodružství!

Dalajlamova kočka a umění příst

220 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100