Nejprodávanější tituly - červenec 2019
beletrie

Nevěra je hřích
Když si Adéla uvědomí, že ji manžel podvádí, je z toho velmi nešťastná. V rámci zachování rodiny ho donutí, aby svoji milenku opustil.
beletrie
Ukázky

Nevěra je hřích

129 Kč
Nico
Kocour Mikeš a jeho kamarádi prožívají nejedno dobrodružství! Anglické vydání.
beletrie

Nico

359 Kč
Noc
(5x)
Během vyšetřování vraždy na ropné plošině narazí norská inspektorka Kirsten Nigaardová na sérii fotografií. Čtvrté pokračování bestsellerové série s kriminalistou Martinem Servazem.
beletrie

Noc

404 Kč
Nonstop
(2x)
Nonstop je příběhem muže, kterého zvídavost předurčila stát se tím, kdo změní nejen osud svůj a svého okolí, ale i celkový pohled na svět samotný. Románový debut klasika žánru stále zůstává jednou z jeho nejpopulárnějších prací. Jde o křišťálově či
beletrie
Ukázky

Nonstop

241 Kč
Norské děti

Román, inspirovaný známým případem, kdy norský úřad pro ochranu dětí odebral děti české matce! Norsko své děti chrání. Nedopustí, aby vyrůstaly ve strachu a ponížení. Proto se Barnevern dívá.

beletrie

Norské děti

296 Kč
Ostny a oprátky
(4x)
Dvojnásobný držitel ceny Magnesia Litera vytvořil mozaiku na první pohled absurdních situací odehrávajících se ve zlomových okamžicích dějin dvacátého století.
beletrie

Ostny a oprátky

224 Kč
Ostrov
(2x)
Autorova optimistická vize spravedlivého uspořádání společnosti, která svým občanům dává ideální podmínky pro rozvoj osobnosti.
beletrie

Ostrov

314 Kč
Ozbrojená žena

Porodní asistentka Cecilie Lundová se spojí s dávnou známou v naději, že jí to pomůže znovu nalézt ztracenou rovnováhu a nabrat síly – fyzické i psychické.

beletrie

Ozbrojená žena

314 Kč
Pád titánů
(1x)
První část monumentální historické ságy Století, v níž bestsellerista Ken Follett (Pilíře země, Na věky věků) poutavým, jímavým a zároveň napínavým způsobem mapuje fiktivní osudy několika rodin v různých částech světa, jež byly dramaticky poznamenány moderními dějinami.
beletrie

Pád titánů

539 Kč
Paměti dikobraza

Černý román z černé Afriky, kde zvířecí dvojník - dikobraz - páchá ve jménu svého černého pána strašlivé černé činy.

beletrie

Paměti dikobraza

241 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>