Nejprodávanější Kniha - červenec 2019
beletrie

Poklad z Atlantidy - 11%
Pátrání v zaprášených knihách, záhadných komnatách a hrobkách, o kterých nikdy nikdo neslyšel, právě začíná…
beletrie

Poklad z Atlantidy

242 Kč
215 Kč
Polednice Plešatá palice - 11%
Úmorné vedro letních prázdnin na západě Čech a známá parta čtyř teenagerů, jimž se opět dějou podivné, nemožné, nevysvětlitelné a vůbec skoro šílené věci.
beletrie

Polednice Plešatá palice

269 Kč
239 Kč
Poslední hodina - 11%
Jeden muž. Tisíce nepřátel. 24 hodin na přežití… Na vrcholku Hadrianova mauzolea stojí osamělá postava. Hluboko dole se v paprscích zapadajícího slunce třpytí hladina rozbouřené řeky. Všude kolem se rozprostírá nekonečný Řím, nejmocnější město světa.
beletrie

Poslední hodina

269 Kč
239 Kč
Poslední rozkaz - 11%
(1x)
Zatímco v Sabbatiných světech dál zuří křížová válka, komisař Ibram Gaunt se vrátil z pekelné mise hluboko za nepřátelskými liniemi a zjistil, že jeho oddíl byl mezitím rozpuštěn.
beletrie

Poslední rozkaz

305 Kč
271 Kč
Potkala jsem Sicílii
Skvělý průvodce pro každého, kdo chce navštívit Sicílii – ať už doopravdy, nebo ve svých představách. Knížka vtipných příběhů, čerpajících z osobních zážitků autorky, které téměř dvacet let sbírá při důkladném poznávání Sicílie.
beletrie

Potkala jsem Sicílii

269 Kč
Potrat: historická romance 1966 - 50%
Děj tohoto románu nás zavádí do San Francisca, do neuvěřitelné knihovny, kam lidé nosí knihy, které sami napsali, a knihovnik je opatrně ukládá na místa, kde se jim podle jeho soudu bude nejlépe odpočívat.
beletrie

Potrat: historická romance 1966

198 Kč
99 Kč
Povídky o nelásce - 11%
(1x)
Nové povídky Michala Viewegha (a jednu divadelní hru) spojuje napohled sarkastická, ve skutečnosti však spíš melancholická atmosféra nelehkého životního období. Proměnlivé spisovatelovo alter-ego prožívá rozvod i hořká porozchodová setkání...
beletrie

Povídky o nelásce

269 Kč
239 Kč
Pro svět mrtví - 11%
Inspektorka Katie Maguirová a její tým toho mají až nad hlavu. V irském Corku řádí gang, který krade psy, ve městě nevídaně kvete obchod s drogami a ještě ke všemu musejí policisté najít zmizelou dívku — a to vše pod přísným dohledem médií.
beletrie

Pro svět mrtví

359 Kč
319 Kč
Procity - 11%
Soubor Procity mapuje literární vývoj českého spisovatele Jana Kameníčka.Nikdy nekončící hledání, opakované kladení otázek po smyslu života, jež bývá občas přerušeno nečekaným únikem mezi tóninami dur a moll k dodekafonii, ...
beletrie

Procity

449 Kč
399 Kč
Proč svítí sluníčko? První otázky a odpovědi
Není to jen koule na nebi, která ráno vyjde a večer zmizí. Je to Slunce naše nejbližší hvězda, které vděčíme za život. Odklop okénka a zjisti vše o Slunci!
beletrie

Proč svítí sluníčko? První otázky a odpovědi

134 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>