Nejprodávanější tituly - červenec 2019

Budování citového pouta
(1x)
Přelomová kniha pro jakéhokoli rodiče nebo kohokoli jiného, kdo chce lépe porozumět sobě sama, svým vztahům a životu.

Budování citového pouta

359 Kč
Anežka
(6x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
Ukázky

Anežka

314 Kč
Gstaad
(1x)
Román Gstaad oceňovaného nizozemského autora Arnona Grunberga mapuje zrod a vývoj pokřiveného člověka, jehož nesnadná životní cesta zavádí do stále větší temnoty.

Gstaad

276 Kč
Na útěku
(3x)
Syrové a zároveň zvláštním lyrismem překypující vyprávění je podobenstvím o archetypálním střetu dobra a zla, v němž nakonec lidská důstojnost přece zvítězí nad zvůlí a krutostí.
Ukázky

Na útěku

224 Kč
Čistota a nebezpečí
Přední britská antropoložka Mary Douglasová si za předmět dnes již klasické práce Čistota a nebezpečí zvolila analýzu idejí čistoty, nečistoty, znečištění a tabu.

Čistota a nebezpečí

313 Kč
Nenávidím tě až za hrob
Román je fiktivní biografií mladé dívky z amerického jihu, která se pokouší obstát a prosadit se v životě.

Nenávidím tě až za hrob

249 Kč
Duch znojemských katakomb
(2x)
Oldřich z Chlumu přijíždí spolu s panošem Otou jako jeden z vyslanců českého krále do Znojma, kde se koná jednání o smíru mezi moravskou a rakouskou šlechtou. Vše je předem dohodnuto a jde jen o to, aby se ochota ze smíru veřejně potvrdila.

Duch znojemských katakomb

314 Kč
Lov na Židy
Jan Grabowski ve své knize Lov na Židy podrobně zkoumá osudy pronásledovaných na příkladu jednoho okresu v Malopolském vojvodství.

Lov na Židy

405 Kč
Paměť a dějiny č. 2/2019
V čísle dále najdete studie o emigracích Čechoslováků na Západ přes Jugoslávii, životní příběh česko-britského herce Herberta Loma a mnoho dalšího.

Paměť a dějiny č. 2/2019

68 Kč
Říše letního měsíce
(1x)
Komančové byli nejmocnějším indiánským kmenem v amerických dějinách. Proslavili se nedostižným jezdeckým i válečným uměním a legendární bojovností, dokázali zarazit rozpínání španělského impéria z Mexika i francouzských kolonistů z Louisiany.

Říše letního měsíce

358 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 1000 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 .. 100 > >>