Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2019
beletrie

Sherlock Holmes
Dramatizace povídek Sira A.C.Doyla z archivu brněnského rozhlasu. V hlavních rolích povídek Tři Garridebové a Umírající detektiv opět Jiří Tomek a Jaroslav Kuneš.
beletrie

Sherlock Holmes

224 Kč
Poslední aristokratka
(33x)
Nejlepší humoristická kniha roku 2012 (Cena Miloslava Švandrlíka) líčí příběh emigrantské rodiny Kostků, která v restituci získá zpět své zchátralé rodové sídlo a je nucena se potýkat s nástrahami v různých podobách.
beletrie

Poslední aristokratka

242 Kč
Solaris
(3x)
Co se stalo na vědecké stanici Solaris? Stříbřitý kolos je zavěšený vysoko nad planetou, zcela pokrytou oceánem. Stanice je v dezolátním stavu, všichni se chovají jako šílení - všichni, až na Gebariana. Ten je mrtvý.
beletrie

Solaris

359 Kč
Patnáctiletý kapitán

Dramatizaci dobrodružného románu pro mládež napsal Václav Knop. V roce 1991 byla pod vedením zkušeného rozhlasového režiséra Ladislava Rybišara natočena rozhlasová hra ve studiu v Jevanech.

beletrie

Patnáctiletý kapitán

171 Kč
Hluboký spánek

Phillip Marlowe je sarkastický soukromý detektiv se slabostí pro whiskey, cigarety a krásné ženy. První z případů, který máme tu čest s ním sledovat, jej zavede do nočního podsvětí mezi vrahy, zkažené zbohatlíky a jiné pochybné existence. Čte T. Hanák.

beletrie

Hluboký spánek

339 Kč
Petrolejové lampy
Osud románové hrdinky Štěpky Kiliánové a jejího muže Pavla Vejrycha je u nás znám především díky filmovému zpracování v režii Juraje Herze s mimořádnými hereckými výkony Ivy Janžurové a Petra Čepka.
beletrie

Petrolejové lampy

169 Kč
Věc Makropulos
Slavná divadelní hra s tématem dlouhověkosti Věc Makropulos byla poprvé uvedena na jevišti vinohradského Městského divadla v roce 1922. Žánrovým určením je to komedie o třech dějstvích s přeměnou, byť v konečném vyznění komedií velmi hořkou.
beletrie

Věc Makropulos

269 Kč
Egypťan Sinuhet
(6x)
Rozhlasové zpracování jednoho z nejvýznamnějších románů světové literatury 20. století.
beletrie

Egypťan Sinuhet

254 Kč
Listy M. Jana Husa
70 listů (latinské v překladu Bohumila Ryby) českého reformátora čte Jiří Hanák. K dispozici na CD ve formátu mp3.
beletrie

Listy M. Jana Husa

206 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 109 položek
<< < 1 .. 9 10 11