Nejprodávanější Kniha - srpen 2019
detektivky

Dům na prodej

Třetí pokračování švédské série s kriminální inspektorkou Emou Skaldovou. Cornelie a Hans Göranssonovi chtějí prodat svou vilu, protože se rozvádějí. Cornelie se svého muže bojí, protože ji v manželství fyzicky i psychicky týral.

detektivky

Dům na prodej

179 Kč
JFK 35 - Vlci severu
Na přátele se nezapomíná. John F. Kovář musí na dalekém severu, v srdci Aljašky, najít starou agenturní základnu. JFK se musí na cestě za záchranou života přítele vypořádat s lidskou chátrou nazývanou poctivými obyvateli Aljašky krutými vlky severu.
detektivky

JFK 35 - Vlci severu

152 Kč
Marco
(3x)

Pátý případ oddělení Q Milovníci díla Jussiho Adlera- -Olsena se mohou těšit na posílení řad vyšetřovatelského týmu o další zajímavou postavu…

detektivky

Marco

269 Kč
Muž z ostrova Lewis
(9x)
Muž beze jména. Muž bez paměti. Muž, který nemá na výběr. V rašeliništi na ostrově Lewis je nalezeno dokonale zachované tělo mladého muže, které nese stopy bodných ran. Nejde o oběť rituální vraždy před stovkami let, ale o zločin z nedávné minulosti.
detektivky
Ukázky

Muž z ostrova Lewis

206 Kč
Obchodník z Omsku
V rezidenci švédské ambasády v Moskvě je jedné žhavé srpnové noci nalezen mrtvý syn velvyslance Oscar Rieder. Vedle něho leží v bezvědomí jeho milenka, ruská prostitutka Ludmila.
detektivky

Obchodník z Omsku

179 Kč
Černý démant
Třetí detektivní román spisovatele, novináře a politologa Martina Walkera a jeho hrdiny, policisty Bruna. Příběh se odehrává v St Denis, městečku v nádherné krajině francouzského jihozápadu, kde si lidé dovedou užívat dobrého jídla a pití.
detektivky

Černý démant

268 Kč
Černá voda
(3x)
V Černé vodě najdeme všechno, co od severské detektivky očekáváme, ale ještě něco navíc. Příroda nehostinných krajů na samém severu není jen drsná a nehostinná, ale i zpustošená místními lidmi, kteří s ní ztratili spojení, v honbě za ziskem.
detektivky

Černá voda

358 Kč
Dům U Mořského boha
(1x)
Napínavý příběh s detektivními a fantaskními prvky se odehrává v přímořském letovisku zasutém v pobřežních skalách. Slavného spisovatele literatury faktu tam přivede práce na publikaci o skryté síle vody, neboť se snaží přijít na kloub místní záhadě.
detektivky

Dům U Mořského boha

222 Kč
Gilgul
V Londýně je zavražděn známý finanční šejdíř. Vrah nechá u těla vzkaz: GAME OWER. Brzy se však ukáže, že došlo k omylu a místo bohatého finančníka byl zabit obyčejný účetní.
detektivky

Gilgul

269 Kč
Podfuk jako víno
Nadutý a sebevědomý hollywoodský právník Danny Roth, majitel výstředního domu a stejně působícího vinného sklípku, se stane obětí zloděje světového formátu specializujícího se na vzácná vína.
detektivky

Podfuk jako víno

179 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 115 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>