Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
detektivky

Dračí vášeň - 20%
Sedmnáctiletá Meghan Crossová chodí se dvěma mladíky naráz, a nemůže se rozhodnout, který je ten pravý. Ale ukazuje se, že ji miluje ještě někdo – tajemný „Borgentownský drak“, jenž jí začne na důkaz své lásky posílat hrůzné dárky.
detektivky
Ukázky

Dračí vášeň

45 Kč
36 Kč
Led v žilách - 20%
Thriller, v němž ožívají legendy o přízracích...
detektivky
Ukázky

Led v žilách

149 Kč
119 Kč
Letní smrt - 20%
(1x)

U švédské policie ještě nikdy nepracovala tak talentovaná žena jako je Malin Forsová. Nikdo s takovou intuicí. A ještě nikdy u ní nepracoval nikdo, koho by natolik poháněly vlastní komplexy. Napínavá detektivka.

detektivky
Ukázky

Letní smrt

169 Kč
135 Kč
Maso - 20%
Ulice Borgentownu opět pohltil strach, neboť se zde začnou z márnic a nemocnic ztrácet těla, nejdříve mrtvá, pak i živá.
detektivky
Ukázky

Maso

45 Kč
36 Kč
Oběť Molochovi - 20%
(14x)

Ase Larssonové se to opět podařilo. Napsala detektivní příběh s energií, nadšenim a citem pro jazyk, čímž zastínila většinu knih tohoto žánru.

detektivky
Ukázky

Oběť Molochovi

229 Kč
183 Kč
Případ hrozníčkové náušnice
(2x)
Tento příběh je věnován 1150. výročí příchodu Kostatntina a Metoděje na Moravu.
Třetí část série dobrodružných historických detektivek z doby Velké Moravy.
detektivky
Ukázky

Případ hrozníčkové náušnice

179 Kč
Román o růži
(2x)
Již devátý díl historických detektivních románů, které se odehrávají v časech panování krále Přemysla II. Otakara. Příběh se vrací do doby, kdy královský prokurátor a správce hradu Bezděz Oldřich z Chlumu zabil v souboji syna Hynka Berky z Dubé...
detektivky
Ukázky

Román o růži

199 Kč
Setkání v Torontu, s vraždou - 20%
Kniha je šestým příběhem hraběnky Anny Lomnické, majitelky kadeřnického salónu v Torontu, která – podobně jako všichni vyhlášení hrdinové detektivní literatury – stále přitahuje nejen zločin, ale také inspektora Kanadské jízdní policie Sinclaira.
detektivky
Ukázky

Setkání v Torontu, s vraždou

129 Kč
103 Kč
Švábi - 20%
(30x)
V jednom bangkockém nevěstinci je nalezen norský velvyslanec v Thajsku. V zádech má nůž a v aktovce pedofilní pornosnímky. V Oslu na ministerstvu zahraničí vypuká panika...
detektivky
Ukázky

Švábi

339 Kč
271 Kč
Válka zombií - 20%
Zpočátku se zdá, že v Borgentownu zase řádí vrah, jenž má – jako vždy – spadeno zejména na studenty zdejší střední školy, konkrétně spolužáky Lindy Parkerové.
detektivky
Ukázky

Válka zombií

45 Kč
36 Kč
Zobrazuji 171 - 180 z 192 položek
<< < 1 .. 16 17 18 19 20 > >>