Nejprodávanější tituly - srpen 2019
Afrika

Za oponou války
(4x)
Jakub Szántó v knize přibližuje své dramatické zážitky z frontových linií, míst teroristických útoků i státních převratů a revolucí, které během své kariéry televizního novináře v uplynulých dvou dekádách natáčel.
Afrika
Ukázky

Za oponou války

268 Kč
Hrad orlů

Literatura faktu, která se však čte jako napínavý román. Poznejte příběh velkého útěku z Mussoliniho věznice.  Druhá světová válka, boje na africké frontě.

Afrika
Ukázky

Hrad orlů

249 Kč
Art Africa
Společným jmenovatelem působivých artefaktů shromážděných v této publikaci je jejich africký původ. O umělcích, kteří je vytvořili, však nevíme takřka nic.
Afrika

Art Africa

539 Kč
Lišky pouště
Paul Carell napsal dramatickou kroniku o významné kapitole druhé světové války. Spojil v ní přesný popis válečných dnů s autentickými zážitky. Exaktní historie a živé lidské osudy. Každá postava je pravdivá, žádná epizoda není smyšlená.
Afrika

Lišky pouště

449 Kč
Mambo? Poa! Zanzibar
Autorské duo Vladimir 518 a fotograf Tomáš Souček provede čtenáře na více než pěti stech stranách komplikovaným světem současného Zanzibaru, který byl vždy v kontextu celé východní Afriky tavícím kotlem různorodých kulturních vlivů.
Afrika

Mambo? Poa! Zanzibar

900 Kč
V rovníkové Africe
V rovníkové Africe je dílem cestopisný dokument, dílem životní příběh přírodovědce, výzkumníka – hydrobiologa, univerzitního pedagoga a dlouholetého spolupracovníka OSN Tomislava Petra.
Afrika

V rovníkové Africe

198 Kč