Nejprodávanější tituly - srpen 2019
svět

Pěšky mezi buddhisty a komunisty
(6x)
Nešikovný mladý muž ujde 1 500 kilometrů pěšky v Nepálu a v Číně. Dějí se mu hrozné věci, ale on se jim jen směje.
svět

Pěšky mezi buddhisty a komunisty

359 Kč
Turecké pobřeží
Turecké pobřeží dosahuje úctyhodné délky 7200 km. Užijete si výjimečnou nádheru útesů omývaných čistou mořskou vodou, vůni pinií v žáru letního slunce, mihotání měsíčního úplňku nad travertinovými kaskádami v Pamukkale, prostou pohodu okamžiku.
svět

Turecké pobřeží

89 Kč
Kde pijí múzy 2
Ve druhém díle nás autor povede od Zlatého tygra, o němž byl díl první, na Nové Město do dalších slavných pražských hostinců, jejichž osudy se proťaly s českými kulturními dějinami a jež tak spoluvytvářely specifickou českou subkulturu.
svět

Kde pijí múzy 2

426 Kč
Barcelona
(1x)
Největší zajímavosti: La Rambla, Gotická čtvrť, modernistická architektura a chrám Sagrada Família.|Barcelona je městem módy a umění, ale nenechte si ujít ani místní pláže a bujarý noční život.|Naučte se pár slov katalánsky, zatančete si sardanu, ...
svět
Ukázky

Barcelona

99 Kč
Smírčí kříže
Audiokniha obsahuje vyprávění o kamenech, na které občas narazíme při našich vycházkách a nevíme, proč tam jsou, co znamenají - smírčí kříže. Autor Vladimír Preclík. Čtou Radovan Lukavský, Josef Kemr, Rudolf Hrušínský.
svět
Ukázky

Smírčí kříže

99 Kč
Vranovská přehrada
(1x)
Historie Vranovské přehrady.
svět

Vranovská přehrada

314 Kč
Pražské synagogy
Kniha Pražské synagogy si všímá historie i nové podoby sedmi nejvýznamnějších pražských synagog. Přináší podrobný umělecko-historický popis těchto unikátních památkových objektů židovské Prahy doplněný bohatou fotografickou dokumentací.
svět

Pražské synagogy

351 Kč
Barcelona - Lonely Planet
Sluncem zalitá a Středozemním mořem omývaná Barcelona pretéká kulturním bohatstvím, od středověkých uliček s lucernami po zářivá mistrovská díla Gaudího.
svět

Barcelona - Lonely Planet

494 Kč
Budapešť

Od Budína k Pešti, od Královského paláce k Parlamentu, od Dunaje k městským sadům, od lázní Gellért až po bulvár Andrássy – hlavní město Maďarska se před vámi v mžiku otevře díky tomuto jedinečnému průvodci.

svět

Budapešť

242 Kč
Honest Guide
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
svět
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 60 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>