Nejprodávanější tituly - srpen 2019
biologie

Půjdeš s námi ven? - 11%
Objevujte zázraky přírody ve městě s knihou Půjdeš s námi ven? – hned za dveřmi domu na vás čekají nezapomenutelné zážitky a spousta dobrodružství.
biologie
Ukázky

Půjdeš s námi ven?

332 Kč
295 Kč
Kniha lesa - 11%
Od drsných kmenů až k vrcholkům stromů a větvím plným listí. Poeticky laděné ilustrace vás přenesou do lesa. Zhluboka se nadechněte a poslouchejte jeho příběh.
biologie

Kniha lesa

179 Kč
159 Kč
Můj sešit pozorování a aktivit: Příroda ve městě - 47%
Tento pracovní sešit je jiný než ostatní. Vyzývá tě k objevování veškeré přírody, která je kolem tebe, uprostřed tvého města nebo tvé vesnice.
biologie

Můj sešit pozorování a aktivit: Příroda ve městě

116 Kč
62 Kč
Nová cesta do pravěku - 11%
(1x)
Zkusili jste si už představit, jaké by to bylo, podívat se do doby impozantních dinosaurů?
biologie

Nová cesta do pravěku

314 Kč
279 Kč
Moudrost lesa - 11%
(2x)
Les umí dostat z lidí to nejlepší! Romantický hvozd – hluboké ticho, vůně mechu a pryskyřice, ševelení v korunách stromů: představujete si les také tak? Tato nádherná místa se stávají vlivem lidské chamtivosti a znečišťování čím dál vzácnějšími.
biologie
Ukázky

Moudrost lesa

332 Kč
295 Kč
Můj první les
Peter Wohlleben, lesník a oblíbený autor bestsellerů o lese, hospodaří ve svém revíru již léta dle ekologických zásad. V této knize vysvětluje svůj systém šetrného lesního hospodářství a napomáhá tomu, abyste svému vlastnímu lesu hlouběji porozuměli.
biologie
Ukázky

Můj první les

251 Kč
Tajný život hub - 11%
Jsou vládkyněmi světa plného superlativů, nad nimiž se tají dech, zarážejících skutečností, překvapivých partnerství a nevyřešených hádanek.
biologie

Tajný život hub

314 Kč
279 Kč
Záchrana jevů - 11%
(1x)
Barfield líčí svůj pohled na evoluci, na rozpoznávání jevů kolem nás, na procesy, které dovolují přisuzovat světu význam. Smyslové vjemy a jejich zpracování samozřejmě – ale ještě větší podíl mají paměť jedince i kultury, tradice, a jazykové dědictví
biologie

Záchrana jevů

259 Kč
230 Kč
Geny, buňky a mozek - 11%
Autoři se důsledně zaměřují na etické problémy spojené s působením moderních biotechnověd, ať už jde o obchodování se zdravotními záznamy, ztrátu soukromí, patentování sekvencí DNA, falšování výsledků nebo produkci náhradních sourozenců.
biologie

Geny, buňky a mozek

423 Kč
376 Kč
Fylogeneze lidské lokomoce - 20%
Monografie se zabývá vývojovými aspekty pohybu současného člověka v okolním prostředí. Odkazuje k základům pohybu suchozemských obratlovců, kteří před 360 miliony lety kolonizovali souš planety.
biologie
Ukázky

Fylogeneze lidské lokomoce

290 Kč
232 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 30 položek
<< < 1 2 3 > >>