Nejprodávanější knihy - srpen 2019
biologie

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech - 11%
(1x)
Hravá sbírka pozoruhodných zajímavostí ze světa zvířat.
biologie
Ukázky

Ilustrovaný atlas neuvěřitelných faktů o zvířatech

269 Kč
239 Kč
Čistota a nebezpečí - 11%
Přední britská antropoložka Mary Douglasová si za předmět dnes již klasické práce Čistota a nebezpečí zvolila analýzu idejí čistoty, nečistoty, znečištění a tabu.
biologie

Čistota a nebezpečí

313 Kč
278 Kč
Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.
biologie

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
Evoluce všeho - 11%
(3x)
Svět, jak podrobně dokládá Ridley, je prostoupen nikým neplánovanou a neřízenou evolucí, která je zdrojem a motorem všeho důležitého nejen v přírodě, ale i ve společnosti; nové věci vznikají spontánně, v drobných a postupných přírůstcích.
biologie

Evoluce všeho

359 Kč
319 Kč
Slyšíš, jak mluví stromy? - 11%
(1x)
Mají stromy svůj vlastní jazyk? Musí děti stromů chodit do školy? Proč se lesní zvířata bojí lidí? Peter Wohlleben odpovídá na otázky, které jsou neobvyklé, originální a často velmi zábavné.
biologie
Ukázky

Slyšíš, jak mluví stromy?

359 Kč
319 Kč
Biologie rostlin - 15%
Text je rozdělen do kapitol: Stavba rostlinné buňky, Stavba a funkce rostlinných orgánů, Systém a evoluce rostlin, Systém a evoluce hub. Nechybí ani problematika geneticky modifikovaných rostlin. Názornost zvyšují obrázky, grafy a tabulky.
biologie

Biologie rostlin

243 Kč
207 Kč
Atlas vyhubených živočichů - 11%
(1x)
I když naše planeta překypuje životem, všechna zvířata už v přírodě bohužel nespatříme. Fascinující velkoformátový atlas zvířat, která obývala naši planetu.
biologie

Atlas vyhubených živočichů

359 Kč
319 Kč
Genetika - 11%
Druhé české vydání Genetiky přichází po osmi letech od vydání prvního. Během této doby se ve vědě, která prožívá tak bouřlivý rozvoj, objevila celá řada nových a zásadních poznatků – a tato učebnice je prezentuje.
biologie

Genetika

1 546 Kč
1 374 Kč
Půjdeš s námi ven? - 11%
Objevujte zázraky přírody ve městě s knihou Půjdeš s námi ven? – hned za dveřmi domu na vás čekají nezapomenutelné zážitky a spousta dobrodružství.
biologie
Ukázky

Půjdeš s námi ven?

332 Kč
295 Kč
Kniha lesa - 11%
Od drsných kmenů až k vrcholkům stromů a větvím plným listí. Poeticky laděné ilustrace vás přenesou do lesa. Zhluboka se nadechněte a poslouchejte jeho příběh.
biologie

Kniha lesa

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 28 položek
1 2 3 > >>