Nejprodávanější audioknihy - srpen 2019

To nejlepší z Rumcajse - 20%
Tento titul vám nabízí zvukový přepis nejlepších pohádek o Rumcajsovi. Spolu s dětmi si je jistě rádi poslechnou také jejich rodiče a určitě i dědeček s babičkou. Loupežník Rumcajs je totiž večerníčkovský evergreen.
Ukázky

To nejlepší z Rumcajse

99 Kč
79 Kč
Vraždy v ulici Morgue - 5%
V interpretaci Jiřího Langmajera je Poeovo napínavé vyprávění, jež se vzápětí změní v dobrodružství ducha, skutečným posluchačským zážitkem.

Vraždy v ulici Morgue

167 Kč
158 Kč
Z deníku kocoura Modroočka - 20%
(1x)
Půvabný deníček Josefa Koláře zachycující jeho soužití s kocourkem Modroočkem načetl svého času pro populární rozhlasové večerníčky Hajaja Vlastimil Brodský.
Ukázky

Z deníku kocoura Modroočka

99 Kč
79 Kč
Bohumil Klepl v divadle Kalich - 20%
Humor v podání Bohumila Klepla! Populární herec vypráví neuvěřitelné historky nejen z natáčení. Záznam představení z pražského Divadla Kalich, kde oblíbený bavič líčí své veselé zážitky z herecké profese i ze života.
Ukázky

Bohumil Klepl v divadle Kalich

149 Kč
119 Kč
Fejetony Rudolfa Křesťana - 20%
Spisovatel a novinář Rudolf Křesťan bývá označován jako "král fejetonů". Jeho vtipná a úsměvná zamyšlení publikuje již půl století.
Ukázky

Fejetony Rudolfa Křesťana

199 Kč
159 Kč
Fimfárum Jana Wericha - 20%
(1x)
Anotace I "Pohádky jsou jako řetěz, obepínají svět a spojují lidi odevšad" řekl kdysi Jan Werich. Sám knížku pohádek napsal a nazval ji podle jedné z nich - Fimfárum. Ta titulní pohádka a ještě čtyři další oslovují nově diváky a posluchače bez rozdílu.
Ukázky

Fimfárum Jana Wericha

99 Kč
79 Kč
Hrdý Budžes - 20%
(9x)
Podle bestselleru Ireny Douskové Hrdý Budžes vzniklo divadelní představení, ve kterém vytvořila herečka Barbora Hrzánová svou životní roli. Záznam četby z této populární knihy.
Ukázky

Hrdý Budžes

139 Kč
111 Kč
Jak se dělá chalupa - 20%
Jedna z půvabných knížek čapkovského pozorovatele a vypravěče Františka Nepila pojednává o tom, co je pro našince typické, totiž o chalupaření. Autor tak činí se sobě vlastním jemným a inteligentním humorem
Ukázky

Jak se dělá chalupa

69 Kč
55 Kč
Oněgin byl Rusák - 20%
(5x)
Podle bestselleru Ireny Douskové Hrdý Budžes vzniklo divadelní představení, ve kterém vytvořila herečka Barbora Hrzánová svou životní roli. Záznam četby z této populární knihy.
Ukázky

Oněgin byl Rusák

139 Kč
111 Kč
Pohádky - 20%
Všichni známe Zlatovlásku, Otesánka, Ptáka Ohniváka, Dlouhého, Širokého a Bystrozrakého nebo Tři zlaté vlasy děda Vševěda. Malí posluchači, kteří tyto pohádkové poklady dosud neslyšeli, mají příležitost se s nimi seznámit.
Ukázky

Pohádky

189 Kč
151 Kč
Zobrazuji 331 - 340 z 352 položek
<< < 1 .. 32 33 34 35 36 > >>