Nejprodávanější knihy - srpen 2019
sport a fitness

Fotbalová angličtina a němčina - 11%
Praktická knížka přijde vhod všem malým fotbalistům, kteří mají velké plány do budoucna.
sport a fitness

Fotbalová angličtina a němčina

179 Kč
159 Kč
Pan trenér - 11%
Sportovci se bez nich neobejdou. Stávají často mírně opodál, ale právě oni bývají důležitým článkem na ceste ke sportovnímu úspěchu. Většinou sbírá slávu a bere medaili sportovec nebo tým, ale na ně zpravidla nezbyde. Trenéři.
sport a fitness

Pan trenér

251 Kč
223 Kč
Parkour a freerunning - 11%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
sport a fitness

Parkour a freerunning

179 Kč
159 Kč
The Coach: Vítězství se skrývá v detailech - 11%
The Coach je Patrickův velmi motivující a inspirující příběh. Nyní, jako jeden z předních světových koučů, který je zodpovědný za proměnu kariéry Sereny Williamsové, je svým příběhem skvělým příkladem boje s nepřízní osudu.
sport a fitness

The Coach: Vítězství se skrývá v detailech

314 Kč
279 Kč
Úchvatné světové cyklistické trasy - 11%
(1x)
Není nad objevování světa z cyklistického sedla... Šlápněte do pedálů a do brašny si přibalte tuto knihu s nejkrásnějšími cyklistickými trasami planety.
sport a fitness

Úchvatné světové cyklistické trasy

629 Kč
559 Kč
Běhej, dokud můžeš - 11%
René Kujan byl ještě před deseti lety jedním z tisíců rekreačních běžců. Pak se ale ocitl na sedadle spolujezdce v autě, které se střetlo s protijedoucím vozidlem a všechno se změnilo. Od lékařky si vyslechl mrazivý ortel: „Nikdy už běhat nebudete."
sport a fitness

Běhej, dokud můžeš

311 Kč
276 Kč
Krav Maga Survival - 11%
Zkušený bojovník a instruktor boje zblízka Tom Jayo" Madsen objasňuje bez falešných představ a nereálné akrobacie, jak přežít na ulici.
sport a fitness

Krav Maga Survival

296 Kč
263 Kč
LOH Rio 2016 - 11%
Oficiální publikace ČOV nabízí netradiční pohled na hry XXXI. Letní olympiády v Riu. Přináší snímky špičkových sportovních fotografů pod vedením Herberta Slavíka.
sport a fitness

LOH Rio 2016

449 Kč
399 Kč
Nordic running
První kniha na světě o celoročním běhání s holemi, které šetří především kolena a záda a je zdravější a bezpečnější než normální běh.
sport a fitness
Ukázky

Nordic running

89 Kč
Wolfgang Nairz: Dobře to dopadne - 11%
W. Nairz byl prvním Rakušanem, který stál na vrcholu Everestu. Byl i vedoucím expedice, při které P. Habeler a R. Messner jako první lidé na světě vystoupili na vrchol nejvyšší hory světa bez použití kyslíkových přístrojů.
sport a fitness

Wolfgang Nairz: Dobře to dopadne

286 Kč
254 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>