Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
povídky

Četnické historky - 20%
Autorova dvanáctá kniha obsahuje kopu, tj. šedesát krátkých historek, které se staly při výkonu náročné četnické služby po celou dobu existence četnictva v období let 1850 až 1945 na našem území.
povídky
Ukázky

Četnické historky

99 Kč
79 Kč
Četnický pes Alto - 20%
Významným pomocníkem četnictva při výkonu pátrací služby byli služební psi. Z tohoto důvodu patřil vůdce služebního psa se svým svěřencem do systemizovaného stavu četnické pátrací stanice.
povídky
Ukázky

Četnický pes Alto

99 Kč
79 Kč
Dvě miniatury - 20%
Kniha obsahuje dvě povídky Polzunkov a Román v devíti dopisech.
povídky
Ukázky

Dvě miniatury

49 Kč
39 Kč
Kutnohorská pátračka na stopě - 20%
Kriminální případy, které se udály v obvodu kutnohorského krajského trestního soudu a svého času vzbuzovaly zájem široké veřejnosti, jsou zpracovány čtivou formou literatury faktu s uvedením reálií z historie četnictva.
povídky
Ukázky

Kutnohorská pátračka na stopě

109 Kč
87 Kč
Ve jménu zákona - 20%
Slova: "ve jménu zákona" v jazyce v místě obvyklém užíval četník, kdykoliv ve službě proti někomu zakročoval. Kniha o pronásledování pachatelů dnes již zapomenutých zločinů, přečinů, ...
povídky
Ukázky

Ve jménu zákona

99 Kč
79 Kč
Veselé příhody z pátrací služby - 20%
Kriminální příběhy, které se skutečně odehrály a byly vyřešeny četnickým sborem. Autor je duchovním otcem a současně poradcem úspěšného seriálu Četnické humoresky.
povídky
Ukázky

Veselé příhody z pátrací služby

89 Kč
71 Kč
Záhadné příběhy z pátrací služby - 20%
Kriminální příběhy, které se skutečně odehrály a byly vyřešeny četnickým sborem. Záhadné příběhy,opředené tajemstvím, se datují od roku 1918. Kniha je volným pokračováním titulů Případy z pátrací služby a Veselé příhody z pátrací služby.
povídky
Ukázky

Záhadné příběhy z pátrací služby

99 Kč
79 Kč
Souboj - 20%
Anton Pavlovič Čechov (1860-1904) napsal novelu Souboj ve svých jedenatřiceti letech. Souboj je povídka napsaná z plného rozmachu tesknoty. Je to povídka důležitá především pro porozumění Čechovovi samému.
povídky
Ukázky

Souboj

119 Kč
95 Kč
Možná že odcházíme - 20%
(4x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

149 Kč
119 Kč
O prospěšnosti alkoholismu - 20%
(2x)
Výbor sedmnácti většinou dosud nevydaných satirických povídek, které vznikly ve 20. letech minulého století. Autor slavného románu Mistr a Markéta v nich čtenáře potěší svým humorem, absurdními situacemi a brilantním glosováním poměrů v tehdejším Rusku.
povídky
Ukázky

O prospěšnosti alkoholismu

89 Kč
71 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 44 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>