Nejprodávanější audioknihy - srpen 2019

Zázrak svaté Winifredy
(1x)
Píše se rok 1137 a převor benediktinského kláštera v Shrewsbury se pro opatství rozhodne získat ostatky svaté Winifredy, které spočívají v Gwytherinu, odlehlé vesničce ve velšských horách.
Ukázky

Zázrak svaté Winifredy

279 Kč
Emoční inteligence
(1x)

IQ není zdaleka tak důležité jako EQ!

Vydání přelomové práce jednoho z nejpřednějších amerických psychologů, která naprosto mění pohled na to, co to znamená být chytrý.

Ukázky

Emoční inteligence

399 Kč
Hana
(23x)
Devítiletá Mira zlobila a za trest nedostala na rodinné oslavě zákusek. Řízením osudu je právě tohle zlomový moment, který spoutá její budoucnost s životem podivínské, nemluvné tety Hany a odhalí pohnutou rodinnou historii.
Ukázky

Hana

299 Kč
Maigret v Picratt baru

Maigret pátrá v ulicích a barech na Montmartru. Bar Picratt nepatří v Paříži zrovna k těm luxusním. Přesto sem hosty láká, co jinde nenabízejí – vzrušující erotické číslo tanečnice Arletty.

Maigret v Picratt baru

269 Kč
Pozitivní leader
Věděli jste, že pozitivní přístup navyšuje produktivitu až o jednu třetinu?

Pozitivní leader

269 Kč
Stalker
(3x)
Dnes již klasický sci-fi román bratří Strugackých nás zavádí do Pásma – tajemné oblasti u městečka Harmondu, kde se dá objevit mnoho podivných, ale někdy smrtelně nebezpečných úkazů, předmětů a anomálií.
Ukázky

Stalker

332 Kč
Stráže! Stráže!
(2x)
8. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.

Stráže! Stráže!

323 Kč
Vražda na faře
(2x)
Kdo je vinen z vraždy plukovníka Protheroea? Muž, kterého nikdo neměl rád, naposledy vydechl na faře ve vesničce St. Mary Mead. Násilná smrt vyvolá řadu otázek a podezření ulpí na sedmi místních. Kdo z nich měl skutečně motiv k vraždě?

Vražda na faře

269 Kč
Čtení o hradech, zámcích a městech
(1x)
Každý hrad či zámek a mnohde i údolí nebo skála v sobě ukrývají tajemství, a nemusejí to být vždy poze neobjevené poklady. Na tato místa se vydal Eduard Petiška, aby vám přiblížil životy těch, kteří zde žili.
Ukázky

Čtení o hradech, zámcích a městech

139 Kč
Vražda v Orient-expressu
(1x)

Vrah je mezi námi – ve vlaku. Hercule Poirot, jehož naléhavý telegram odvolá z Istanbulu do Anglie, jen tak tak získá místo v luxusním rychlíku Orient expres. Ve vlaku jej osloví bohatý Američan Ratchett, který požádá o ochranu, protože se obává, že

Vražda v Orient-expressu

305 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 357 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 36 > >>