Nejprodávanější tituly - srpen 2019
křesťanství

Skrytý modlitební život - 11%
Modlitební život lze chápat jako stoupání duše před tvář Boží. Podobá se planetám, jež se nastavují světlu klidné tváře slunce, nebo květině, jež se natahuje ke světlu, prozářená krásou, koupající se ve vůni.
křesťanství

Skrytý modlitební život

143 Kč
127 Kč
Václav Malý: rozhovory - 11%
Václav Malý se většině z nás propojuje s rokem 1989, s jeho první otevřenou modlitbou na rozlehlé Letenské pláni a s naprosto nekompromisními postoji v době totality.
křesťanství

Václav Malý: rozhovory

224 Kč
199 Kč
Židovské inspirace křesťanství - 11%
Autor zpracovává téma velmi neotřelým způsobem. Pohybuje se mezi několika oblastmi bádání – teologií, filosofií, religionistikou a historií.
křesťanství

Židovské inspirace křesťanství

233 Kč
207 Kč
Bůh milosrdný, nebo trestající? - 11%
Bůh Starého zákona trestá, jeví se jako krutý, zatímco Bůh Nového zákona odpouští, tedy je milosrdný. Ale je tomu tak doopravdy? … Nebylo by dobré důkladněji ověřit, jak tomu s jeho milosrdenstvím v Písmu vlastně je?
křesťanství

Bůh milosrdný, nebo trestající?

89 Kč
79 Kč
Ježíš uzdravuje tvé srdce - 20%
Setkání s Ježíšem od kořenů proměňuje život člověka a uzdravuje jej v jeho smutku a depresích. Autor se postupně zabývá lidskými vztahy – se sebou, s druhými, s Bohem –, našimi nemocemi, nenávistí, ...
křesťanství
Ukázky

Ježíš uzdravuje tvé srdce

65 Kč
52 Kč
Křesťanství na křižovatce - 11%
V roce 2009 jsme si připomněli sto let od smrti George Tyrrella a posmrtného vydání jeho knihy Křesťanství na křižovatce.
křesťanství

Křesťanství na křižovatce

251 Kč
223 Kč
Křesťanství, vztahy a sex - 11%
Kniha přináší přehled praktických a realizovatelných morálních zásad sexuální a vztahové výchovy. Stabilita vztahů totiž netrápí jen dospívající děti z křesťanských rodin, ale i děti nevěřících rodičů.
křesťanství

Křesťanství, vztahy a sex

250 Kč
222 Kč
Malý mnich a jeho začátky - 11%
Během svého prvního roku v klášteře musí Malý mnich vybojovat řadu duchovních bitev – těch ve svém nitru i těch, které se odehrávají v okolním světě, při setkáních s druhými lidmi.
křesťanství

Malý mnich a jeho začátky

205 Kč
182 Kč
O duchovním životě a o modlitbě - 11%
Na zásadní a mnohdy palčivé otázky, kladené účastníky duchovních cvičení, autor nabízí odpovědi hluboce zakotvené jak v bohatství spirituální teologie, tak i ve výborné znalosti lidské psychologie, podložené zkušenostmi s mnohými osudy.
křesťanství

O duchovním životě a o modlitbě

162 Kč
144 Kč
Přijímání Boha - 58%
Tato neobyčejná kniha, která byla inspirována Bohem, se zabývá mnoha důležitými otázkami o Bohu a o životě. Spolu s mými předešlými knihami tvoří velice srozumitelnou a důslednou kosmologii.
křesťanství
Ukázky

Přijímání Boha

238 Kč
99 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 74 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>