Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
česká

Hlas kukačky
(10x)
Napínavý příběh o pátrání po tajemství, o němž se i v nejužším rodinném kruhu jen šeptá. Příběh o rozplétání složitých lidských vztahů táhnoucí se hluboko do minulosti.
česká
Ukázky

Hlas kukačky

189 Kč
Moje Pacifická hřebenovka
(2x)
Na Pacifickou hřebenovku se ročně vydá 3000 lidí, ale dokončí ji jen 180 z nich. Monika patří mezi ně. A to byla ještě před nedávnem bledou pacientkou s vážnými zdravotními potíži a psychickými problémy. Přesto se rozhodla změnit život a splnit si sen – projít pěšky celou Ameriku. Postavila se nemoci, poušti, omrzlinám, medvědům i pumám, které potkávala, když putovala sama divočinou. Pacifická hřebenovka ji tvrdě zkoušela. Naučila ji ale nevzdávat se.
česká
Ukázky

Moje Pacifická hřebenovka

249 Kč
Za letních nocí se tu nespí lehce
(1x)
Výbor povídek volně navazuje na úspěšnou antologii Lesní lišky a další znepokojivé příběhy. Povídky dvanácti autorů tentokrát spojuje tematika finského severu: území jen řídce osídleného, z velké části ležícího až za polárním kruhem.
česká
Ukázky

Za letních nocí se tu nespí lehce

119 Kč
Magor a jeho doba
(4x)
Obsažný, střídmě a přitom velice čtivě napsaný životopis jedné z nejvýznamnějších osobností českého kulturního a společenského života druhé poloviny dvacátého století.
česká
Ukázky

Magor a jeho doba

348 Kč
To prší moře
(3x)
Napínavé psychologické drama jedné zdánlivě obyčejné rodiny, ve kterém autorka umožní čtenáři nahlédnout do křehkých duší, osudů a životů, které jsou tak podobné těm co žijeme. S lehkostí sobě vlastní vypráví nelehký příběh o pocitech. O bolesti, o nedorozumění, o strachu, o bezpodmínečné lásce, o otázkách a odpovědích, které se všichni snažíme v životě najít. O naději.
česká
Ukázky

To prší moře

259 Kč
Ve stínu apokalypsy
Antologie české fantastiky.
česká
Ukázky

Ve stínu apokalypsy

299 Kč
Čtvrtá oběť
(8x)
Někde uprostřed města sedí vrah a v klidu si sestavuje svůj další plán. Kaalbringen, klidné letovisko, je ovládnuto hrůzou – v rychlém sledu zde došlo ke třem brutálním vraždám.
česká
Ukázky

Čtvrtá oběť

94 Kč
Netopýr
(25x)
První román ze série případů Harryho Holea, ve kterém nekonvenční kriminalista odjíždí do Sydney sekundovat místní policii při vyšetřování. Kniha získala řadu ocenění a odstartovala dráhu Joa Nesboho k dnešní pozici hvězdy světové krimi.
česká
Ukázky

Netopýr

299 Kč
Poslední tečka za Rukopisy
(6x)
Nové vydání knihy, kterou v r. 1998 debutoval autor pozdějších úspěšných románů a zamotal jejím prostřednictvím hlavu řadě kritiků, akademických badatelů a vyznavačů literatury faktu.
česká
Ukázky

Poslední tečka za Rukopisy

98 Kč
K moři
(6x)
Próza začínající autorky se značně vymyká kontextu současné české literatury. Tvarem i myšlenkou tato próza odkazuje k Virginii Woolfové a její — dnes již klasické — próze K majáku. Autoka za knihu obdržela Cenu Jiřího Ortena 2008.
česká
Ukázky

K moři

199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 732 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 74 > >>