Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
česká

Veselí - 20%
(3x)

O návratu domů... Když dojdete až na konec slepé ulice, máte dvě možnosti, přešlapovat na místě, anebo se vrátit. Třiatřicetiletá Eliška se rozhodla pro návrat. Zpátky na jižní Moravu.

česká
Ukázky

Veselí

319 Kč
255 Kč
Vražda na svatbě
Násilná smrt jednoho z hostů na svatbě dcery vlivného podnikatele vyvolá mimořádný ohlas – také proto, že na místě byl redaktor bulvárního deníku a přímými svědky vraždy byli i dva nejvyšší představitelé pražské kriminálky.
česká
Ukázky

Vražda na svatbě

169 Kč
Záhada pro rychtáře
Kniha obsahuje dva detektivní příběhy z konce 14. století, jejichž ústředními hrdiny jsou rychtář Nového Města pražského Jakub Protiva z Protivce a jeho přítel, poněkud rozpustilý mnich Blasius.
česká
Ukázky

Záhada pro rychtáře

199 Kč
Dědina - 20%
(11x)
Lehce humorný příběh jedné současné vesnice.
česká
Ukázky

Dědina

199 Kč
159 Kč
Ve skříni - 20%
(4x)
Hlavní hrdinka nové prózy Terezy Semotamové žije v nespokojeném vztahu v cizině; po nevyjasněné smrti partnera se vrací do rodné země, kde však nemá kde žít (ostatně ani neví jak), a tak vezme zavděk skříní, kterou její sestra hodlá vyhodit.
česká
Ukázky

Ve skříni

159 Kč
127 Kč
Faja - 20%
(13x)
Pokračování původního českého fantasy románu Naslouchač.
česká
Ukázky

Faja

239 Kč
191 Kč
Chci tě svést - 20%
(3x)
Čtyřicetiletá Lucie se po rozvodu se svým manželem Zdeňkem cítí velmi zraněná a prožívá nejhorší chvíle svého života. Nerozumí si se svou pubertální dcerou Lindou, která je ve svých šestnácti letech skoro nezvladatelná, ...
česká
Ukázky

Chci tě svést

89 Kč
71 Kč
Milenky - 20%
Pod hladinou všedních vztahů a pocitů jsou tajná místa vyhražená snům o docela novém pojetí života. Umělecká sochařka žijící v Montaně, Grace Rodriguezová, tak tedy prožívá svůj životní příběh vdané ženy bez zaujetí a vášně až do doby,...
česká
Ukázky

Milenky

89 Kč
71 Kč
Muž bez psa
(5x)
Prosinec v Kymlinge. Členové Hermanssonovy rodiny se scházejí, aby oslavili dohromady stopětileté výročí – otec Karl-Erik slaví 65 a nejstarší dcera Ebba 40 let. Nic se ale nedaří tak, jak to bylo naplánováno.
česká
Ukázky

Muž bez psa

199 Kč
Fylaktérion - 20%
Příběh plný tajemna a napětí se odvíjí ve dvou liniích: dny tráví vypravěč ve společnosti ostatních svérázných obyvatel strýcova domu, v noci se stává členem starověké komunity a čelí spolu s ní záhadnému zlu.
česká
Ukázky

Fylaktérion

159 Kč
127 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 736 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 74 > >>