Nejprodávanější audioknihy - srpen 2019
světová

Doktor Proktor a prdicí prášek - 20%
(4x)
Knihy Joa Nesboho nejsou jen pro dospělé, ale i pro děti! První dobrodružství s doktorem Proktorem právě začíná – originální příběh plný humoru, fantazie, slovních hříček a ztřeštěných situací tentokrát ve zvukové podobě .
světová
Ukázky

Doktor Proktor a prdicí prášek

249 Kč
199 Kč
Trojská válka. Odysseovy cesty - 20%
Legendární Illiadou (Trojská válka) a Odysseou (Odysseovy cesty), bájemi známými jako starořecké eposy připisované slepému pěvci Homérovi, v převyprávění spisovatele Eduarda Petišky uzavírá zvukovou podobu jeho knížky pro mládež Staré řecké báje a pověsti.
světová
Ukázky

Trojská válka. Odysseovy cesty

139 Kč
111 Kč
Moc a sláva
V roce 1938 odcestoval Greene do Mexika, aby zde nasbíral materiál pro román o pronásledování katolické církve, který nazval Moc a sláva. Tento text máme možnost slyšet v interpretaci Josefa Somra.
světová
Ukázky

Moc a sláva

195 Kč
Vraždy v ulici Morgue - 5%
V interpretaci Jiřího Langmajera je Poeovo napínavé vyprávění, jež se vzápětí změní v dobrodružství ducha, skutečným posluchačským zážitkem.
světová

Vraždy v ulici Morgue

167 Kč
158 Kč
Tři muži ve člunu - 20%
Anglický spisovatel Jerome Klapka Jerome psal eseje a krátké humoristické příběhy, které shrnul v roce 1889 do knihy Tři muži ve člunu o cestě několika přátel, plujících po Temži a bavících sebe navzájem nejrůznějšími historkami ze života.
světová
Ukázky

Tři muži ve člunu

139 Kč
111 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 65 položek
<< < 1 .. 5 6 7