Nejprodávanější e-knihy - srpen 2019
beletrie

Četnické trampoty - 20%
Po úspěšné "Trilogii z pátrací služby" a "Kutnohorské pátračce na stopě" přináší duchovní otec Četnických humoresek celou kopu povídek ze života četníka Karla Macharta, který se vypracoval z řadového četníka na velitele četnické pátrací stanice.
beletrie
Ukázky

Četnické trampoty

99 Kč
79 Kč
Četnický pes Alto - 20%
Významným pomocníkem četnictva při výkonu pátrací služby byli služební psi. Z tohoto důvodu patřil vůdce služebního psa se svým svěřencem do systemizovaného stavu četnické pátrací stanice.
beletrie
Ukázky

Četnický pes Alto

99 Kč
79 Kč
Dámy a pánové - 20%
(2x)
14. díl ze Zeměplošského cyklu, nejlegračnější a nejpodivuhodnější fantasy v této i jakékoliv jiné Galaxii.
beletrie
Ukázky

Dámy a pánové

149 Kč
119 Kč
Dcera padajícího listí - 20%
Autorka místy až s brutální upřímností a citovou hloubkou líčí dětství dítěte, které opustila matka, ocitlo se v ústavu a poté v péči adoptivních rodičů. Pohled dítěte, které naráží na zeď nedorozumění, je vylíčen velmi sugestivně.
beletrie
Ukázky

Dcera padajícího listí

99 Kč
79 Kč
Deset - 20%

Život je hned veselejší, když máte kamarádku, jako je Viki Perryová! Viki má deset. A deset, to už NĚCO znamená! Čtení pro dívky od 8 let.

beletrie
Ukázky

Deset

149 Kč
119 Kč
Děti plástve - 20%
(1x)
Představte si svět, který je tak přelidněný, že celý povrch kontinentů je zastavěný až do výšky několika set metrů, svět věčné tmy anekonečného zmaru, v němž vedle lidí žijí zmutovaná zvířata a degenerované rostliny.Nepříliš vhodné místo pročlověka.
beletrie
Ukázky

Děti plástve

109 Kč
87 Kč
Děti plástve - 20%
Kastor zjišťuje, že byl podveden, a to znamená, že jeho slibně se vyvíjející vojenská kariéra je omyl. Jak se má zachovat? Má dodržovat kázeň a bez odmluv a přemýšlení plnit rozkazy, nebo se hydře, do jejíchž spárů se dostal, vzepřít?
beletrie
Ukázky

Děti plástve

109 Kč
87 Kč
Dvě miniatury - 20%
Kniha obsahuje dvě povídky Polzunkov a Román v devíti dopisech.
beletrie
Ukázky

Dvě miniatury

49 Kč
39 Kč
Fiorella a záhada mrtvého netopýra
Další příběh Fiorelly, dcery dvorního alchymisty Giovanniho da Ponte. Děj je zasazen mezi události knihy Fiorella a Bratrstvo křišťálu a příběhu Fiorella a hřbitov upírů.
beletrie
Ukázky

Fiorella a záhada mrtvého netopýra

179 Kč
Humoresky vážně - 20%
Duchovní otec televizních Četnických humoresek popisuje formou literatury faktu kriminální případy spáchané doslova od Aše až po Jasinu a řešené československým četnictvem, které se staly základem námětu úspěšného televizního seriálu.
beletrie
Ukázky

Humoresky vážně

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>