Nejprodávanější tituly - září 2019
magie

Magický deník Bardonova žáka
je jediným dosud zveřejněným dokumentem, který popisuje praxi vnitřní školy žáků Františka Bardona, tzv. kruhu Světla.
magie

Magický deník Bardonova žáka

324 Kč
Bílá magie
Tato kniha je určena těm, které zaujaly Rituály bílé magie, jež podávají rozsáhlé odkazy na magické práce, a kteří se chtějí svými znalostmi a schopnostmi sami účastnit na „díle stvoření“ – na uzdravování naší nemocné země.
magie

Bílá magie

268 Kč
Tarot pro samouky
Učebnice Tarot pro samouky nabízí každému zájemci jedinečnou možnost porozumět základním principům práce s tarotovými kartami. Kniha obsahuje nezbytné teoretické základy a praktické ukázky výkladů.
magie

Tarot pro samouky

252 Kč
Základy praktické magie
(1x)
Dnes již klasické dílo hermetických věd, literatury vztahující se k tajným učením o podstatě a příčinách věcí, určených pouze zasvěceným, mapuje danou oblast od základních pojmů, jakými je definice magie.
magie
Ukázky

Základy praktické magie

159 Kč
Živlová magie
Krátké shrnutí živlové teorie s důrazem na pratickou aplikaci. Jednotlivé živly a cvičení k nim, co přinese rovnováha živlů a jak ji pocítíme. Základy rituální praxe se živly. Využití živlů pro osobní růst i pro ovlivnění vnějších okolností.
magie

Živlová magie

144 Kč
Faustův deník
Autorův pokus o literární zpracování faustovského tématu.
magie

Faustův deník

225 Kč
Brevíř bílé magie
Brevíř Bílé magie je kouzelná kniha, která uchovává skraté moudrosti pro toho, kdo dokáže nabízená tajemství rozluštit. V tom směru je to opravdu mistrovský kousek esoterické poetiky.
magie

Brevíř bílé magie

259 Kč
Z čarodějovy knihovny
Kniha obsahuje výbor z více než dvaceti grimoárů, který dává možnost udělat si obrázek o dřívější i současné magické praxi. Text doplňují barevné faksimile žatláře z 16. století.
magie

Z čarodějovy knihovny

225 Kč
Magie
(5x)
Tato kniha je podle autora povšechnou učebnicí magie od zasvěcení do jejích základů, přes tajemné recepty a praktiky, prostřednictvím nichž lze léčit či škodit nebo jinak zasahovat do dění světa.
magie

Magie

450 Kč