Nejprodávanější audioknihy na CD - září 2019

Bábovky
(12x)

Dvanáct žen, dvanáct osudů a dvanáct hlasů! Napadlo vás někdy, co řeší milenka ženatého muže a jaká je ve skutečnosti ta příšerná manželka, o které jí on vypráví? Nebo proč má sestra manželky tak špatný vztah se svojí dcerou.

Bábovky

269 Kč
Bratři Lví srdce
(1x)

Kultovní kniha Astrid Lingrenové tentokrát k poslechu! Krásný, nevídaný a strhující příběh odvahy, cti a především věrného přátelství, které zvítězilo nad smrtí, zradou a nenávistí, prožili sourozenci Jonatán a Karel zvaný Suchárek.

Bratři Lví srdce

224 Kč
České pověsti pro malé děti
Krásná a napínavá česká minulost do postýlky i do auta!

České pověsti pro malé děti

179 Kč
Doktor Proktor a konec světa. Možná...
Zábavné a napínavé pokračování o doktoru Proktorovi. Další kolotoč šílených událostí se roztáčí!

Doktor Proktor a konec světa. Možná...

259 Kč
Emil Běžec 00:10
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Čte Ivan Trojan.

Emil Běžec 00:10

206 Kč
Pan Smraďoch
(1x)
Humorný příběh od autora knihy Babička drsňačka. Kouzelně neuctivý a zároveň dojemný příběh vypráví o tajemstvích, přátelství i docela obyčejném životě. Audioknihu namluvil Jiří Lábus.

Pan Smraďoch

269 Kč
Požádej a je ti dáno
Tato fascinující audiokniha vám předkládá učení nefyzické entity Abraham. S její pomocí se naučíte zhmotňovat svá přání, tak abyste mohli žít radostným a spokojeným životem, jaký si zasloužíte.

Požádej a je ti dáno

246 Kč
Umění války
(4x)
Poslechněte si inspirativní rady pro taktické jednání s lidmi! Proslulé pojednání mistra Suna o válečném umění se těší neutuchajícímu zájmu i po více než dva a půl tisíci let, které uplynuly od jeho napsání.

Umění války

179 Kč
Bohové Gothamu
Historická detektivka odehrávající se v New Yorku poloviny 19. století ukazuje kromě brutálního zločinu také atmosféru a politickou situaci doby, problémy přelidněného města i počátky místního policejního sboru.

Bohové Gothamu

179 Kč
Černí baroni
Legendární Černí baroni v podání Miroslava Donutila! Jedno z nejslavnějších děl českého humoru se konečně dočkalo velkolepé audio podoby.

Černí baroni

269 Kč
Zobrazuji 201 - 210 z 230 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 23 > >>