Nejprodávanější e-knihy - září 2019
sport a fitness

Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
sport a fitness
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Osm kusů brokátu - 20%
Tajemství starého čínského cvičení Osm kusů brokátu odhaluje autorka jedinečným způsobem s důrazem na historické souvislosti a léčivou sílu tohoto cvičení.
sport a fitness
Ukázky

Osm kusů brokátu

129 Kč
103 Kč
Lexikon mažoretky - 20%
Lexikon mažoretky seznámí čtenáře s problematikou tohoto sportu pomocí více jak sto čtyřiceti abecedně seřazených článků. Texty kapitol se opírají o dlouholeté zkušenosti s doprovodem mažoretky od prvních krůčků k prvnímu zápisu.
sport a fitness
Ukázky

Lexikon mažoretky

59 Kč
47 Kč
Fitness manuál pro ženy - 20%
Publikace je určena ženám všech věkových skupin jako návodná pomůcka při cvičení ve fitness centrech, určitě ji však využijí i fitness trenéři a fyzioterapeuti.
sport a fitness
Ukázky

Fitness manuál pro ženy

169 Kč
135 Kč
Windsurfing - 20%
Kniha je určena začínajícím i aktivním surfařům.
sport a fitness
Ukázky

Windsurfing

149 Kč
119 Kč
Fotbalový trenér - 20%
Celobarevná publikace je určena začínajícím fotbalovým trenérům, kterým předkládá ucelené informace ze všech tematických okruhů tvořících obsah základního trenérského kurzu.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalový trenér

246 Kč
197 Kč
Předškoláci v pohybu 3 - 20%
Publikace určená cvičitelkám a učitelkám v mateřských školách je další v pořadí úspěšných knih, které se zabývají všestrannou pohybovou průpravou dětí předškolního věku.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu 3

135 Kč
108 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 20%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi důležitý pro tvorbu svalové tkáně.
sport a fitness
Ukázky

Výživa pro maximální sportovní výkon

271 Kč
217 Kč
Florbal - 20%
Nová moderní učebnice florbalu, určená trenérům, učitelům, vedoucím sportovních kroužků a hráčům, se jistě stane vítaným pomocníkem v oblasti soutěžního, rekreačního i školního florbalu, zejména při přípravě dětí a mládeže.
sport a fitness
Ukázky

Florbal

229 Kč
183 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
sport a fitness
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 32 položek
<< < 1 2 3 4 > >>