Nejprodávanější e-knihy - září 2019
povídky

Démanty noci - 20%
(1x)
Uchvacující hrdinství mladých lidí tváří v tvář kruté realitě. Soubor povídek, které autor napsal na základě svých válečných prožitků.
povídky
Ukázky

Démanty noci

159 Kč
127 Kč
Předběžné varování - 20%
Autor s nenapodobitelným tvůrčím géniem, nás pomocí své literární alchymie přenáší hluboko do neprobádané země, kde se fantastické stává skutečným a každodenní jasně žhne. Soubor povídek, který zaměstná mysl, sevře u srdce a zatřese s duší.
povídky
Ukázky

Předběžné varování

179 Kč
143 Kč
Skořicové krámy - 20%
(3x)
Povídkový cyklus představitele polské avantgardní prózy meziválečného období, objeveného až v druhé polovině našeho století a právem řazeného po bok Franze Kafky.
povídky
Ukázky

Skořicové krámy

189 Kč
151 Kč
Strašidelná vagina - 20%
Je těžké milovat ženu, jejíž vagina je bránou do světa mrtvých…
povídky
Ukázky

Strašidelná vagina

160 Kč
128 Kč
Výsek - 20%
(2x)
Jedenáct let vycházely pravidelně v časopise Čilichili sloupky Pavlač Emila Hakla. Zveřejnit všechny by nejspíš bylo čtenářsky neúnosné, a tak jsme se vydali osvědčenou cestou autorského výběru.
povídky
Ukázky

Výsek

166 Kč
133 Kč
Dračí nevěsta - 20%
Drzá Sanje má už osamělého života na zděděném statku plné zuby. Nemíní se zahrabat na samotě za vsí, jejíž obyvatelé ji nemají v lásce. Má plán. Prodá statek a odejde do města za prací… Kherachrenn se toulá krajem a žije svůj klidný dračí život.
povídky
Ukázky

Dračí nevěsta

89 Kč
71 Kč
Od srdce - 20%
Kniha Od srdce představuje autora Josefa Fouska v jiném světle, než jak jsme jej dosud znali. Oproti minulým knihám, které zčásti byly naplněny optimismem a humorem, předkládá autor sbírku fejetonů, básní, textů, které vznikaly celou řadu let (1965–2016). Kniha dává čtenářům nahlédnout do koutů…
povídky
Ukázky

Od srdce

179 Kč
143 Kč
Pouť do Země východní - 20%
(1x)
Autobiograficky laděná povídka Pouť do Země východní bývá mnoha literárními historiky považována za prolog Hry se skleněnými perlami.
povídky
Ukázky

Pouť do Země východní

125 Kč
100 Kč
Protože se stmívá - 20%
Sbírka nejlepších povídek Jany Rečkové, která je v posledních patnácti letech nejvydávanější českou autorkou fantastiky.
povídky
Ukázky

Protože se stmívá

199 Kč
159 Kč
Suchý konce a jiné pocity - 20%
(1x)
Protagonisté těchto povídek jsou vystavováni nečekaným zkouškám, jejich představy, sny, ideály a zkušenosti se srážejí s drsnou realitou; díky autorčinu smyslu pro ironii a absurditu však vznikají pozoruhodně silná mikrodramata.
povídky
Ukázky

Suchý konce a jiné pocity

138 Kč
110 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>