Nejprodávanější tituly - září 2019
poezie

Magor dětem
(6x)
Knížku půvabných veršů pro malé děti napsal básník, esejista a kulturní organizátor Ivan M. Jirous v osmdesátých letech během těžkého žaláře ve Valdicích, do něhož byl odsouzen z politických důvodů.
poezie

Magor dětem

269 Kč
Čas je výkřik uprostřed noci
Sugestivní sbírka poezie básníka, zpěváka, skladatele a vedoucího bývalé kultovní undergroundové skupiny DG 307.
poezie

Čas je výkřik uprostřed noci

224 Kč
Jdou krásné básně kolem mne
Básnický výbor Jdou krásné básně kolem mne je vůbec prvním pokusem představit čtenářské veřejnosti v souvislejší podobě poezii básníka Františka Daniela Mertha (1915 – 1995).
poezie

Jdou krásné básně kolem mne

378 Kč
Kniha o
(1x)
„KNIHA O“ je sbírka více než tří set erotických textů z pera spisovatelů uznávaných, zatracovaných i anonymních, bohatě ilustrovaná výtvarníky napříč staletími.
poezie

Kniha o

399 Kč
Koubkokvoky
Jana Koubková patří k předním osobnostem naší jazzové hudby. Rytmické cítění je pro ni maximálně důležité a zrovna tak hravost a improvizace. Ráda si hraje se slovy, s češtinou, s frázováním a v této knížce navádí čtenáře, aby si to také zkusili.
poezie

Koubkokvoky

261 Kč
V nebi je trůn
Básně a písňové texty evangelického pastora, písničkáře a básníka z okruhu skupiny Plastic People.
poezie

V nebi je trůn

224 Kč
Cesta za moře a jiné básně
Zdena Tominová je známá hlavně jako disidentka a intelektuálka, ví se patrně i o víceméně politických prózách, která napsala a vydala anglicky. Málokdo zato tuší, že je i autorkou osobité a významné, byť prakticky neznámé poesie.
poezie

Cesta za moře a jiné básně

170 Kč
Hymny o ráji
Hymny o ráji svatého Efréma Syrského vznikly jako katechetické rozjímání o Adamově prvotní kráse a o jeho kněžské úloze v ráji, kde směl pobývat v blízkosti jeho nitra – tajemné Boží přítomnosti.
poezie

Hymny o ráji

215 Kč
Sv. Outdoor
Marie Iljašenko (nar. 1983) pochází z rodiny s českými, ukrajinskými a polskými kořeny a její debut Osip míří na jih (2015) byl velmi dobře přijat. Ne náhodou jsou tématem její druhé sbírky kontrastní motivy domova a jeho opouštění.
poezie

Sv. Outdoor

197 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 168 položek
<< < 1 2 3 4 .. 17 > >>