Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2019
osobní rozvoj

Radikální otevřenost - 11%
Kim Scottová přichází po bohatých zkušenostech s vedením týmů v Silicon Valley s novým pojetím efektivního managementu – radikální otevřeností. Svěže napsaná kniha je návodem pro lídry, manažery nejrůznějších úrovní ...
osobní rozvoj

Radikální otevřenost

359 Kč
319 Kč
Životní úklid
(1x)
Ve Švédsku existuje způsob, jak se zbavit letitého nepořádku. Švédové ho nazývají döstädning: dö znamená smrt a städning znamená úklid.
osobní rozvoj

Životní úklid

89 Kč
Pohon / Drive - Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje! - 11%
Tajemstvím vysokého výkonu a uspokojení – v práci, ve škole i doma – je hluboká lidská potřeba řídit si své životy, učit se, vytvářet nové věci a činit dobro sobě i celému světu.
osobní rozvoj

Pohon / Drive - Překvapivá pravda o tom, co nás motivuje!

269 Kč
239 Kč
Učebnice sebelásky - 11%
Učebnice sebelásky je první odbornou knihou v České republice, která se se zabývá dobrým vztahem k sobě sama, uznáním a respektem k sobě, svým schopnostem a potřebám, zkrátka sebeláskou
osobní rozvoj

Učebnice sebelásky

251 Kč
223 Kč
Psychomagie - 11%
(2x)
Jsme nemocní. I když navenek můžeme překypovat zdravím, každý si v sobě nese nějaké trauma – nejčastěji z útlého dětství – které mu brání plně se realizovat a vést šťastný a plnohodnotný život.
osobní rozvoj

Psychomagie

312 Kč
278 Kč
Zvířata v překladu
(1x)

Jak zvířata vnímají svět? Cítí bolest? Co mají rády a co v nich vzbuzuje zlost nebo strach?

Kniha Zvířata v překladu vysvětluje chování zvířat, přičemž se zaměřuje zejména na zvířata žijící v blízkosti člověka, tedy na hospodářská a domácí.

osobní rozvoj

Zvířata v překladu

239 Kč
Noční škola
Britský vědec, spisovatel a popularizátor vědy Richard Wiseman představuje novou vědu o spánku: přehledně uspořádaný soubor nejnovějších vědeckých poznatků o spánku, jeho důležitosti a nebezpečích spojených s jeho nedostatkem.
osobní rozvoj

Noční škola

135 Kč
Pohled do slunce - 6%
Ranou, kterou ve své osmé beletristické knize psychoterapeut I. D. Yalom otevírá, a která každého z nás po celý život provází, je vědomí vlastní smrtelnosti.
osobní rozvoj

Pohled do slunce

268 Kč
252 Kč
Konec prokrastinace - 11%
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.
osobní rozvoj

Konec prokrastinace

341 Kč
303 Kč
Pečuj o své démony - 11%
(1x)
Význačná vůdčí osobnost amerického buddhismu Tsulrim Allione vysvětluje, že čím usilovněji bojujeme proti svým démonům, tím silnějšími se tito démoni stávají.
osobní rozvoj

Pečuj o své démony

392 Kč
348 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 212 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 22 > >>