Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - září 2019
osobní rozvoj

Cesta nespoutané ženy - 6%
(3x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
osobní rozvoj

Cesta nespoutané ženy

254 Kč
239 Kč
Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
osobní rozvoj

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Člověk a jeho symboly - 11%
Bohatě ilustrovaná kniha je prvním a jediným dílem, v němž C. G. Jung vykládá laickému čtenáři svou nesmírně vlivnou teorii symbolů, jak se projevují především ve snech.
osobní rozvoj

Člověk a jeho symboly

899 Kč
799 Kč
Jak přežít, když se často bojím - 11%
Naše nálada se neustále mění. Je to, jako když se houpeme na houpačce. Jednou jsme dole, jednou nahoře, někdy se stane, že z houpačky dokonce i spadneme. Nikdo z nás není neustále naprosto šťastný...
osobní rozvoj

Jak přežít, když se často bojím

179 Kč
159 Kč
Myšlenky moudrosti - 6%
(1x)
Když jsme ochotni otevřít se novým myšlenkám a novému způsobu myšlení, může se náš život změnit k lepšímu. 54 karet s afirmacemi Louise L. Hay vám pomůže znovu objevit zapomenutou vnitřní moudrost a naplnit vaše dny inspirací a radostí.
osobní rozvoj

Myšlenky moudrosti

169 Kč
159 Kč
Záchrana ztracené duše - Uzdravování roztříštěného já - 11%
S vřelostí Sandra Ingermanová popisuje úžasné výsledky kombinace záchrany duše se současnými psychologickými koncepty ve vizionářském díle, jež znovu oživuje starobylé šamanské tradice záchrany duše za účelem léčení emocionálních a fyzických nemocí.
osobní rozvoj
Ukázky

Záchrana ztracené duše - Uzdravování roztříštěného já

284 Kč
252 Kč
Meditace pro život - 11%
(1x)
V létě roku 1980 během několika týdnů, vždy v neděli vpodvečer, vysvětloval Geše Rabten studentům v tehdejším Tharpa Čoelingu ve Švýcarsku, co je meditace a jaký vztah má k běžnému, každodennímu životu.
osobní rozvoj

Meditace pro život

158 Kč
140 Kč
Metoda Bullet Journal - 11%

Zhodnoťte včerejšek, uspořádejte si dnešek a naplánujte zítřek. Tato kniha je globální fenomén, který zachraňuje přepracované pomocí tužky, zápisníku a pár jednoduchých pravidel.

osobní rozvoj

Metoda Bullet Journal

359 Kč
319 Kč
Tajemství řeči těla - 11%
Odhalte skutečné záměry všech lidí, se kterými se potkáte!
osobní rozvoj

Tajemství řeči těla

269 Kč
239 Kč
Cesty radosti, lásky a štěstí - 11%
Být doopravdy šťastným je daleko snazší, než si myslíte. A co je na tom nejlepší? Že nemusíte na nic čekat. Ve stavu trvalého štěstí se můžete znovu octnout doslova lusknutím prstů
osobní rozvoj

Cesty radosti, lásky a štěstí

206 Kč
183 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 212 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>