Nejprodávanější Kniha - září 2019
psychologie

Matky, synové a milenky - 11%
Tato kniha již déle než patnáct let pomáhá mužům pochopit, jak je jejich vztahový život ovlivněn jejich matkou, v dobrém i ve zlém. Mnoho mužů díky ní dokázalo překonat staré vzorce a nahradit je novými, funkčnějšími.
psychologie

Matky, synové a milenky

332 Kč
295 Kč
Otázky soudobé psychoanalýzy
Psychoanalýza je tradičně chápána jako způsob léčby psychických poruch „na kanapi“. Takové pojetí je však neúměrně zúžené a nepřesné. Psychoanalýzu můžeme chápat spíše jako způsob myšlení, jako přístup k chápání lidské existence....
psychologie

Otázky soudobé psychoanalýzy

89 Kč
Spánek - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám přinesou klidný spánek. Tato ilustrovaná příručka pro dosažení lepšího spánku je určena každému, komu jeho zaneprázdněná mysl nedá v noci spát.
psychologie

Spánek

198 Kč
148 Kč
Terapie sdílením 2: Valentýnská edice
(1x)
Ester Geislerová a Josefina Bakošová zahájily na sociálních sítích revoluci. Zveřejnily několik mrazivých a zároveň cynický úsměv vzbuzujících vět, kterými se jistý muž rozešel s jejich kamarádkou.
psychologie

Terapie sdílením 2: Valentýnská edice

239 Kč
Ekologie mysli - 11%
Stěžejní dílo anglo-amerického antropologa Gregoryho Batesona se pokouší na podkladě poznatků kybernetiky, teorie systémů a teorie informace postihnout podstatu řádu a organizace živého světa.
psychologie

Ekologie mysli

511 Kč
454 Kč
Rodina - 11%
(1x)
Další z řady knížek Guy Gilberta se zabývá tématem rodiny. Patří mezi ty nejnovější, takže reflektuje aktuální situaci pohledu na rodinu, jak ji podnítil svými projevy a iniciativami papež František.
psychologie

Rodina

134 Kč
119 Kč
Aspekty mužství - 11%
Jung vlastní psychologický přístup považoval za své „osobní vyznání“, a tak není divu, že i jeho způsob, jakým pojednává o mužství, je způsobem, jak se vyrovnat s komplikovaným vztahem k vlastnímu otci.
psychologie

Aspekty mužství

329 Kč
292 Kč
Hraniční porucha osobnosti a její léčba - 11%
Publikace se věnuje jedné z nejčastějších poruch osobnosti, která výrazně zhoršuje kvalitu života zejména mladým lidem – brání jim ve studiu, v práci i v kontaktu s vrstevníky, v navazování a udržování partnerských vztahů.
psychologie

Hraniční porucha osobnosti a její léčba

413 Kč
367 Kč
Před úsvitem, po ránu /2.vydání/ - 11%
Druhé vydání zahrnuje deset esejí o vývoji lidského mozku před narozením, v kojeneckém, batolecím, předškolním a školním věku včetně dospívání.
psychologie

Před úsvitem, po ránu /2.vydání/

234 Kč
208 Kč
Psýché - 11%
Kniha podává netradiční úvod do základů a záhad lidské psychiky. V tomto smyslu přináší u nás dosud nepublikované poznatky a je tedy nejen velmi informativní, ale i podnětná.
psychologie

Psýché

450 Kč
400 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 152 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 16 > >>