Nejprodávanější knihy - září 2019
báje a legendy

O obrovi, který neměl srdce v těle - 6%
(1x)
Svazek norských pohádek obsahuje všechny pohádky, jež po vzoru bratří Grimmů v 19. století vydali sběratelé Peter Christen Asbjornsen a Jorgen Moe. Všem sto devatenácti pohádkám je v tomto českém překladu ponechán jejich původní rozsah i osobitý styl.
báje a legendy

O obrovi, který neměl srdce v těle

338 Kč
318 Kč
Pověsti a události města Olomouce - 11%
(1x)
Tato kniha olomouckých pověstí vyšla původně v němčině v roce 1892. Přesto, že se od té doby v dějinách města událo mnoho nového, je dobré si připomenout i události staré které se nemění, jen na ně občas zapomínáme.
báje a legendy

Pověsti a události města Olomouce

207 Kč
184 Kč
Pomsta hadů - 6%
Literární tradice tchajwanských domorodců velmi bohatá. Kniha Pomsta hadů přináší příběhy ilustrující ústní tradici těchto kmenů, jsou mezi nimi základní mýty o původu lidí, o povodni, o získání ohně, příběhy o obludách i dojímavé milostné příběhy.
báje a legendy

Pomsta hadů

220 Kč
207 Kč
Závistivý lidojed a pták-nepták - 6%
(1x)
Kniha obsahuje mýty domorodců z druhého největšího ostrova světa. Je svědectvím o různorodosti a exotičnosti kultur přírodních národů nezávislého státu Papua-Nová Guinea a indonéské části ostrova, zvané Západní Papua.
báje a legendy

Závistivý lidojed a pták-nepták

253 Kč
238 Kč
Déšť a jaguár - 6%
Svěží, zábavné i poučné příběhy brazilských indiánů sepsal Hernani Donato na základě záznamů cestovatelů, etnografů a antropologů, kteří je pořizovali mezi indiánskými kmeny v průběhu 19. a 20. století.
báje a legendy

Déšť a jaguár

220 Kč
207 Kč
Hliněný tygr - 6%
(1x)
Příběhy z dob, kdy ještě po zemi chodili bohové a démoni. Vyprávění se často vážou ke konkrétním místům v himálajském království, bok po boku v nich vystupují historické osobnosti a celý pantheon místních bohů.
báje a legendy

Hliněný tygr

253 Kč
238 Kč
Čarodějův učeň - 6%
(17x)
Převyprávění lužickosrbské legendy o Krabatovi z přelomu 17. a 18. století ze slezské Horní Lužice, již nám poutavým jazykem předkládá známý německý spisovatel, je o silách srdce, jež nelze změnit a jež ovládají naše city a jednání.
báje a legendy

Čarodějův učeň

415 Kč
390 Kč
Děti Duhového hada - 6%
Prostřednictvím starobylých vyprávění se přiblížíme Austrálii a jeho původnímu obyvatelstvu.
báje a legendy

Děti Duhového hada

212 Kč
199 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 38 položek
<< < 1 2 3 4