Nejprodávanější Kniha - září 2019
světová

Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
světová
Ukázky

Příběh služebnice

313 Kč
Trhlina
(15x)
Děsivý příběh sepsaný podle ústního vyprávění.
světová
Ukázky

Trhlina

358 Kč
Děti revoluce
(1x)
Odlehlé místo, dávno nepoužívaná železniční kolej – a mrtvola staršího muže, podivína, který se vyhýbal lidem. Zesnulý Gavin Miller býval učitelem, než ho obvinili ze sexuálního obtěžování studentky a vyhodili. Od té doby žil jako poustevník.
světová

Děti revoluce

269 Kč
Húrinovy děti
(13x)
Poprvé vychází další z Tolkienových příběhů. Húrinovy děti jsou tragickou pověstí o prokletí a zkáze rodu velkého lidského bojovníka z konce prvního věku Středozemě. J. R. R. Tolkien na něm pracoval od mládí, po jeho smrti jej dokončil jeho syn.
světová

Húrinovy děti

330 Kč
Agathe
(2x)
Debutový román, který vychází ve dvaceti zemích, je zasazený do poválečné Francie, ovšem svými tématy osamělosti, bilancování, stárnutí a zamilovanosti je až neuvěřitelně aktuální.
světová

Agathe

224 Kč
Dům na útesu
(1x)
Mark a Evie spolu prožili divoký románek. Po nenadálém úmrtí Markovy první manželky mu Evie pomohla postavit se opět na nohy. Markova sestra Cleo ví, že by mu nový vztah měla přát, vůči Evii je ovšem značně nedůvěřivá…
světová

Dům na útesu

314 Kč
Hlemýždím tempem
(1x)
Poetický příběh o pouti jednoho hlemýždě, nejen pro děti.
světová
Ukázky

Hlemýždím tempem

269 Kč
Oheň a krev
(4x)
Oheň a krev, úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí zcela nový pohled na bouřlivou, často krvavou a vždy fascinující historii Západozemí.
světová
Ukázky

Oheň a krev

670 Kč
Pražská sonáta
Meta Tavernerová žijící v New Yorku se nemůže věnovat kariéře pianistky, ale jednoho dne se jí dostane do rukou notový zápis hudebního díla z konce 18. století. Je to pouze fragment, třetina sonáty od evidentně geniálního skladatele.
světová

Pražská sonáta

403 Kč
První padlí
(2x)
Růžové pondělí 1933: Gereon Rath je v Kolíně na karnevalu a slaví, jak se patří. Další ráno pro něj začíná pořádnou kocovinou, nesprávnou ženou v posteli a telefonátem z policejního prezídia.
světová
Ukázky

První padlí

404 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>