Nejprodávanější hudba - září 2019

Nemůžu popadnout tvůj dech
(1x)
Páteř alba tvoří skladby, které představují vrchol koncertů ASPM, a které se v průběhu let proměňovaly a zrály -Asi v tom bude nějakej háček(Spálený), Mezi břehy(Spálený), 100000 modrých sluncí (Spálený / Krůta) a Mé múze(Spálený / Velíšek).

Nemůžu popadnout tvůj dech

494 Kč
Půlnoční vlak Michala Tučného
Na začátku našich muzikantských životů jsme si brali plnými hrstmi, Michal Tučný byl pro nás vždy obrovská inspirace. Letos si naplno užijeme to, že můžeme tyto dary oplatit a vrátit zpět.

Půlnoční vlak Michala Tučného

341 Kč
The Wall
Reedice jedenáctého alba kapely Pink Floyd - The Wall. Obsahuje 2 LP.

The Wall

836 Kč
Threads
Threads je v pořadí jedenácté studiové album americké písničkářky Sheryl Crow. Na desce hostuje Johnny Cash, St Vincent, Mavis Staples, James Taylor, Keith Richards, Eric Clapton nebo Sting.

Threads

350 Kč
Úplně levej
Druhé album pojmenoval Pokáč podle jedné z písní, která – jak sám přiznává - svým názvem „poměrně přesně popisuje" jeho manuální zručnost. Z celkového počtu 14 písniček je pět již dobře známých díky vtipným videoklipům, které písničkář zveřejnil.

Úplně levej

314 Kč
We Are Not Your Kind
We Are Not Your Kind je šesté album americké nu-metalové skupiny Slipknot. Album obsahuje celkem 14 skladeb.

We Are Not Your Kind

422 Kč
Why Me? Why Not?
Why Me? Why Not? je druhé sólové studiové album anglického zpěváka a skladatele Liama Gallaghera.

Why Me? Why Not?

647 Kč
Dáša Ubrová
Eponymní album brněnské zpěvačky Dáši Ubrové přináší na domácí hudební scénu spojení šansonu, jazzu, blues, latinsko-americké hudby a rocku ve svébytné podobě.

Dáša Ubrová

224 Kč
Duety
Legendární album Lucie Bílé a Karla Gotta vyšlo poprvé v roce 1997 a stalo je trhákem. Ve verzi rozšířené o skladbu Krása vyšlo o dvanáct let později. Duety se stalyjedním znejprodávanějších albobou několikanásobných slavíků.

Duety

287 Kč
Essential / Zlatá kolekce
V Říhově jubilejním roce (nar. 18. května 1948) vychází nejkompletnější výběr největších hitů kapely Katapult. Na třech CD o stopáži přes 200 minut najdete čtyřicet osm kapelových úspěchů z let 1976 až 2018 a k tomu jeden bonus.

Essential / Zlatá kolekce

479 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 76 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>