Nejprodávanější hudba - září 2019

Resist
Nizozemská symphonicmetalová kapela Within Temptation vydává v pořadí sedmé album Resist.

Resist

359 Kč
The Junction
Jazzová vokální skupina založená v roce 1969. Album představující nového člena Trista Curlesse, který nahradil zesnuvšího zakladatele Tima Hausera, produkoval pětinásobný držitel ceny Grammy Mervyn Warren.

The Junction

386 Kč
Všechno je proměnlivé
Objevené záznamy necenzurovaných písní ze 70. a počátku 80. let.

Všechno je proměnlivé

296 Kč
Dědičná krev
První sólové album Jiřího Smrže DĚDIČNÁ KREV je více než zralý debut, autor jej natočil ve svých sedmačtyřiceti letech jako zralý muž, plný životních i muzikantských zkušeností.

Dědičná krev

315 Kč
Folk Songs
V jednotlivých nahrávkách se legendární Kronos Quartet spojil s věhlasnými písničkáři a kolegy z labelu Nonesuch. Poprvé skladby zazněly na oslavách padesátých narozenin značky na koncertech v londýnském Barbican a v BAM v New Yorku.

Folk Songs

386 Kč
Havěť všelijaká 2
Volné pokračování úspěšného titulu bylo opět připraveno ve spolupráci s producenty Vítem Sázavským a Jiřím Sedláčkem. I nyní jde o kolekci originálních skladeb předních osobností české hudební scény.

Havěť všelijaká 2

224 Kč
Nebeští malíři
Společné album Jaroslava Hutky a Radima Hladíka s moravskými lidovými posvátnými baladami vzniklo v roce 1991 a vychází po více než pětadvaceti letech.

Nebeští malíři

261 Kč
Pozdraveno budiž světlo
Album plné těch nejkrásnějších adventních a vánočních písní obsahuje známé koledy, ale i historickou reminiscenci staroslověnského textu vánočního Gloria v cyrilometodějském překladu z 9. století.

Pozdraveno budiž světlo

269 Kč
Stará!
Dobrá úroda odehrála jen několik koncertů, ale i tak se stihla stát legendou. Archivní koncertní snímky představují celý repertoár Mertovy rockové skupiny z přelomu let 1988–89 plus několik dobových přídavků. Posluchači si tak mohou po letech připome

Stará!

225 Kč
Vlasy

První album písničkáře Pokáče s názvem Vlasy, z roku 2017!  

Vlasy

296 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 77 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>