Nejprodávanější tituly - září 2019
sport a fitness

Jóga - sestavování lekcí - 11%
Skoro 70 kompletních sestav pro cvičení podle ásan, skupin cvičících, čaker a ajurvédy! Kompletní průvodce plánováním a sestavováním úspěšných lekcí jógy pro začátečníky, středně pokročilé i pokročilé studenty.
sport a fitness

Jóga - sestavování lekcí

531 Kč
472 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
sport a fitness

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Úchvatné světové cyklistické trasy - 11%
(1x)
Není nad objevování světa z cyklistického sedla... Šlápněte do pedálů a do brašny si přibalte tuto knihu s nejkrásnějšími cyklistickými trasami planety.
sport a fitness

Úchvatné světové cyklistické trasy

629 Kč
559 Kč
Zdokonaluji se v józe - 11%
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
sport a fitness

Zdokonaluji se v józe

214 Kč
190 Kč
Fotbal - trénink budoucích hvězd - 11%
Druhé, doplněné vydání publikace obsahuje ilustrovaný popis technických prvků, zaměřuje se na základní všeobecnou přípravu začínajícího fotbalisty a prohlubuje jeho technické dovednosti podle rozdělení herních postů – obránce, útočník, brankář.
sport a fitness

Fotbal - trénink budoucích hvězd

197 Kč
175 Kč
Posilování s vlastním tělem - 11%
Přepracované vydání nejúspěšnější knihy o posilování s vlastním tělem je doplněno o cviky na zpevnění středu těla – tzv. core trénink.
sport a fitness

Posilování s vlastním tělem

269 Kč
239 Kč
Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
sport a fitness
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Fitness výživa - 20%
Nové vydání úspěšné publikace! Žádný jiný dietní plán vám nepomůže tak snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk jako program Power Eating vycházející z moderních vědeckých poznatků o výživě.
sport a fitness
Ukázky

Fitness výživa

322 Kč
258 Kč
Hormonální jógová terapie 2 - 11%
Knihu Hormonální jógová terapie 2 vytvořila Dinah Rodrigues na základě vynikajících výsledků, kterých dosáhla pomocí hormonální jógy pro menopauzu.
sport a fitness

Hormonální jógová terapie 2

421 Kč
374 Kč
Jóga pro skutečný život - 11%
Charismatická Maya Fiennes představuje metodu jógy Kundalini, sdílí svůj životní příběh a odhaluje tajemství, které jí a jejím studentům pomáhá zbavovat se stresu a napětí každodenního života.
sport a fitness

Jóga pro skutečný život

368 Kč
327 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 85 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 9 > >>