Nejprodávanější tituly - září 2019
sport a fitness

Předškoláci v pohybu 3 - 20%
Publikace určená cvičitelkám a učitelkám v mateřských školách je další v pořadí úspěšných knih, které se zabývají všestrannou pohybovou průpravou dětí předškolního věku.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu 3

135 Kč
108 Kč
Brána k zázrakům - 11%
(1x)
Druhá kniha Wolfa Lowenthala o umění tchaj-ťi čchüan je volným pokračováním první knihy Nic vám netajím. Pojednává o jednom z největších mistrů nedávné doby, Čeng Man-čchingovi, i o vlastních autorových zkušenostech jako žáka a učitele.
sport a fitness

Brána k zázrakům

178 Kč
158 Kč
Florbal - 20%
Nová moderní učebnice florbalu, určená trenérům, učitelům, vedoucím sportovních kroužků a hráčům, se jistě stane vítaným pomocníkem v oblasti soutěžního, rekreačního i školního florbalu, zejména při přípravě dětí a mládeže.
sport a fitness
Ukázky

Florbal

229 Kč
183 Kč
Karatedó - Má životní cesta - 11%
Správné pochopení karate a jeho správné použití je karatedó. Ten, kdo opravdu trénuje toto dó a skutečně chápe karatedó, se nikdy nenechá snadno vtáhnout do boje.
sport a fitness

Karatedó - Má životní cesta

80 Kč
71 Kč
Agility - Pracovní sešit - 11%
Agility – Pracovní sešit je užitečnou pomůckou pro všechny, kteří se věnují tomuto sportu.
sport a fitness

Agility - Pracovní sešit

107 Kč
95 Kč
Agility pro pokročilé - 11%
Druhý díl publikace nabízí hlubší pohled do tajů psího sportu s názvem agility. Čtenářům přináší exkurzi do světa vrcholového sportu, ale je určen i zájemcům o pokročilejší běhání a závodění se psem.
sport a fitness

Agility pro pokročilé

206 Kč
183 Kč
Hathajóga - 11%

Dnes již klasická příručka z pera známého indologa a zároveň i průkopníka jógy v Československu. Praktický průvodce základními cvičeními i životosprávou doplněný 85 názornými fotografiemi.

sport a fitness

Hathajóga

261 Kč
232 Kč
Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
sport a fitness
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Posilování - kondiční kruhový trénink - 20%
Kruhový trénink je díky své pestrosti oblíbenou formou posilování kondičních i výkonnostních sportovců. Autorka vybrala vhodné posilovací cviky, prováděné s váhou vlastního těla i s jednoduchým náčiním, a seřadila je do 28 ukázkových programů.
sport a fitness
Ukázky

Posilování - kondiční kruhový trénink

161 Kč
129 Kč
Předškoláci v pohybu 2 - 20%
Kniha pro cvičitelky dětí předškolního a mladšího školního věku, učitelky v mateřských školách, instruktory mateřských center a rodiče je zaměřená na všestrannou pohybovou průpravu dětí předškolního a mladšího školního věku.
sport a fitness
Ukázky

Předškoláci v pohybu 2

135 Kč
108 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 85 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>