Nejprodávanější tituly - září 2019
světová

Střet králů
(1x)
Smrt Roberta Baratheona a jeho místokrále Eddarda Starka uvrhla Západozemí do boje o moc nad Sedmi královstvími.
světová
Ukázky

Střet králů

799 Kč
Temný les
(8x)
Druhý díl trilogie Vzpomínka na Zemi.
světová
Ukázky

Temný les

449 Kč
Andělé a démoni
(4x)
Thriller líčí první dobrodružství uznávaného harvardského symbologa Roberta Langdona, budoucího hrdiny knihy Da Vinciho kód. Langdon je při návštěvě Evropy povolán k případu rituální vraždy ...
světová

Andělé a démoni

381 Kč
Pád Hyperionu
(2x)
Mezihvězdná válka mezi Hegemonií člověka a kdysi lidskými Vyvrženci započala. Poutníci na dlouhé cestě za Štírem odvyprávěli své příběhy. Došlo i k odhalení totožnosti zrádce, jenž se měl mezi poutníky nacházet.
světová
Ukázky

Pád Hyperionu

538 Kč
A nezapomeň na labutě!
(2x)
Autor v románovém zpracování zachycuje skutečné osudy žen odvlečených po druhé světové válce do sovětského gulagu z různých koutů střední Evropy, přičemž jeho protagonistka Irena Kalaschová pochází z Československa.
světová

A nezapomeň na labutě!

357 Kč
Clona
(1x)

Detektiv Munch a vyšetřovatelka Mia Krügerová na lovu rafinovaného vraha. Třetí díl bestsellerové krimi série. V horském jezeře je nalezena zavražděná baletka. Opodál stojí prázdný fotoaparát, v jehož čočce je vyryté číslo.

světová

Clona

332 Kč
Sestry
(2x)
Kriminalista Servaz se vrací ke svému prvnímu případu. Pátý díl bestsellerové série.
světová
Ukázky

Sestry

404 Kč
Strach
(9x)
Mysteriózní thriller plný hrůzy. Vyhořelý třicátník se po letech vrací do příměstské čtvrti na úpatí hory, která ukrývá mrazivé tajemství - ve výjimečně chladných zimách se tam ztrácejí děti.
světová

Strach

268 Kč
Bouře mečů
(2x)
Třetí díl cyklu Píseň ledu a ohně zastihuje přeživší hrdiny v překotných událostech. Název knihy Bouře mečů doslova a do písmene vystihuje vražedné tempo, v němž George R. R. Martin pokračuje ve svém vyprávění.
světová
Ukázky

Bouře mečů

889 Kč
Tma
(6x)
Televizní scenárista přijíždí na osamělou horskou chatu v pohoří Malá Fatra, kde si chce oddychnout od hektické práce a napětí v manželském vztahu, ale i vychutnat si poklidnou zimní atmosféru.
světová
Ukázky

Tma

223 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>