Bestseller Ke stažení

Tma

Nakladatel: Argo 2018
Ihned
169 Kč

Anotace

Televizní scenárista přijíždí na osamělou horskou chatu v pohoří Malá Fatra, kde si chce oddychnout od hektické práce a napětí v manželském vztahu, ale i vychutnat si poklidnou zimní atmosféru. Pak se však stane cosi nečekaného a jeho ozdravný pobyt se změní v děsivou noční můru. Přestože dveře nikdo nezamkl, chata se mu stane vězením a on v ní...
Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Celkové hodnocení
(7x)

Vaše hodnocení
Tma je velmi zajímavá a napínavá kniha, kterou jsem hltala jedním dechem. Dokázala jsem se vžít do situace a beznaděje, ve které se televizní scénárista nacházel a dokonce jsem se i chvílemi bála. Konec byl velmi překvapující a nečekala jsem ho. Knihu velmi doporučuji a určitě si ještě nějakou knihu od autora přečtu.
Na horskou chatu do Malé Fatry přijíždí náš hrdina. Chce si pouze odpočinout od nekonečných sporů se svou partnerkou Natálií. Ještě netuší, že si uleví i od skutečnosti, statečnosti a klidného spánku. Jeden muž, jedna chata, jedna místnost, víc pro nastolení chaosu není třeba. Odpočinek se rozhodně nekoná. Je to zvláštní příběh, který má v sobě...
Více
"I bez důkladných analýz mi bylo jasné, že jsem v prdeli" - chlape, pobavil jste mě. Překrásný barvitý jazyk, rychlý tak akorát na tuhle dobu, napínavé a zároveň vtipné, zhltla jsem to na jeden zátah jako dokonalou jednohubku. Zítra slupnu Trhlinu.
Neřekla bych, že se o tomhle dá napsat poutavá kniha, a už vůbec bych nečekala, že zrovna já si ji přečtu s takovým zaujetím. Hlavní hrdina je většinu příběhu sám v horách, obklopen sněhem a zažívá neobvyklé věci při snaze odpočinout si od partnerky. Stejně neobvyklý je pak závěr.
Zobrazit další (1)

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Recenze z medií

Tma, kam se podíváš

Jozef Karika se na pulty českých knihkupectví vrací s již třetí hororovou knihou. Oproti Slovensku zde Tma vychází až po skvělé Trhlině, a na první pohled tak může působit jako krok zpět. Spíše se však jedná o krok stranou, během nějž si autor osvojil několik nových triků.
Celá recenze

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Tma
Autor:
Karika, Jozef
Nakladatel:
Argo
EAN:
Doporučená prodejní cena:
169 Kč
Originál:
Tma
Překlad:
Popiolek, Jiří
Popis:
Elektronická kniha, 198 stran, bez zabezpečení DRM, 0,6 MB ePUB ePUB, 1,3 MB Mobi Mobi, 1,9 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2018