Nejprodávanější tituly v roce 2019
česká

Anča a Pepík 5
Poslední díl sebraných příběhů královny českého komiksu Lucie Lomové. V posledním, pátém, svazku souborného vydání najdete příběhy z let 1998 - 2000, které původně vycházely v časopise Čtyřlístek.
česká

Anča a Pepík 5

341 Kč
Hommage
Výbor z díla básníka, prozaika i operního libretisty Zdeňka Barborky chce představit a připomenout především jeho dílo básnické a prozaické. Oddíl básní zahrnuje texty, které vznikaly zejména v průběhu šedesátých let.
česká

Hommage

449 Kč
Impérium
Série Romana Bureše vstupuje do finále. V prvním dílu jsme byli svědky zmatení časoprostoru, ve kterém se hrdinka Toňa snažila především přežít, druhý byl příběhem o upevňování moci. Závěrečný díl je svědkem utváření nové Evropy. O vládu nad kontinentem nyní soupeří dvě největší impéria, která…
česká
Ukázky

Impérium

239 Kč
Je suis Paris
Další román nejvýraznějšího vypravěče porevoluční české prózy, v němž je Jiří Kratochvil opravdu především „neřestným vypravěčem“ (neřestný tu ale neznamená nemravný), nikoli analytickým intelektuálem.
česká

Je suis Paris

224 Kč
Lettipark
Jak blízko můžeme být lidem, které milujeme?
česká
Ukázky

Lettipark

149 Kč
Na konci světa
(1x)
Novela české spisovatelky zachycuje zdánlivě prostý příběh ženy, která na začátku jednoho nevyzpytatelného léta přichází žít do pohraničních hor.
česká

Na konci světa

179 Kč
Nenasytná
SEX - je opět hlavním tématem další knihy autorky Jany Javorské. Jak se může stát z usazené manželky, která nezná nic jiného než nudu všedního života, zaměstnání, péči o rodinu a manžela, vášnivá a nenasytná milenka prahnoucí dnes a denně po sexu?
česká
Ukázky

Nenasytná

129 Kč
Po stopách stoleté dámy
(2x)
Kniha ke stému výročí vzniku Československa procházím jednotlivými roky republiky a v každém z nich upozorňuje na zajímavosti, které se tehdy udály.
česká

Po stopách stoleté dámy

269 Kč
S projevem nejhlubší úcty
Edice přibližuje okruh zpráv předkládaných Edvardu Benešovi, z nichž některé vedly spoluutváření zásadních rozhodnutí našich dějin.
česká

S projevem nejhlubší úcty

432 Kč
Sněhová víla
Jednoduchý vánoční příběh pro malé čtenáře, vhodný jako první čtení.
česká

Sněhová víla

233 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100