Nejprodávanější tituly v roce 2019
česká

Kocovina
(3x)
Sudety jsou v novele Kocovina vykresleny jako místo, kde lidi zůstávají jen proto, že nemají jinou možnost.
česká

Kocovina

233 Kč
Kriminálka na tahu - 30%
Písecký autor, emeritní kriminalista, i tentokrát vychází ze své dlouholeté praxe. Jeho čtivé krimi povídky nepostrádají znalost kriminálního prostředí, způsob páchání trestné činnosti a profesionální nadhled.
česká
Ukázky

Kriminálka na tahu

169 Kč
118 Kč
Legendy a čáry
(1x)

Kniha textů Vratislava Brabence. Jednotlivá vyprávění se prolínají, jsou svými odkazy i dodatky, přitom každé obstojí samo o sobě. Ilustrace Františka Skály nejsou pouze doprovodem textu, ale kongeniálně rozšiřují a doplňují jeho význam.

česká

Legendy a čáry

243 Kč
Milda a Milda
Víte, že každou školku hlídá hlídek nebo hlídka? A že se úplně nejčastěji jmenují Milda? Ať je to on nebo ona, ze všeho nejvíc jim záleží na tom, aby byly děti ve školce šťastné.
česká

Milda a Milda

269 Kč
Mlhy na blatech
Klostermann ve svém románu líčí na pozadí dávné historie šumavského předhůří – jihočeských Blat – odlišnou historii dvou selských rodů.
česká

Mlhy na blatech

269 Kč
Muž s kanadským trávníkem
Povídka Muž s kanadským trávníkem patří mezi polozapomenuté literární počiny legendárního spisovatele a humoristy Miloslava Švandrlíka.
česká

Muž s kanadským trávníkem

143 Kč
Na shledanou v Paříži
(1x)
Rozhovory s francouzskými spisovatelkami a spisovateli, s jejichž díly se mohli čeští čtenáři seznámit v českých překladech; většina rozhovorů vznikla během návštěv daných autorů v České republice.
česká

Na shledanou v Paříži

268 Kč
Nenechám tě odejít - 30%
David Braun poznal mnoho zemí a vždycky vyhledával dobrodružnou a nebezpečnou práci. Když se po letech v emigraci vrací domů do Prahy, přijme nabídku na delikátní pátrání.
česká
Ukázky

Nenechám tě odejít

169 Kč
118 Kč
Perlorodky
Poutavé vyprávění o malém Ivanovi, který uteče z děcáku a ujmou se ho vodní skauti (tehdy, začátkem 70. let už zase zakázaní), a vychovávají ho k lásce ke svobodě, pevným zásadám a bratrství.
česká

Perlorodky

358 Kč
Poznamenaný - Deset měsíců s Janem A. Baťou
Vladimír Krejčí pracoval v těsné blízkosti šéfa firmy deset měsíců, od září 1938 do června 1939. Právě v tomto pohnutém období líčí každodenní život v blízkosti Jana Antonína Bati, svérázného ředitele obuvnického koncernu.
česká

Poznamenaný - Deset měsíců s Janem A. Baťou

260 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>