Nejprodávanější tituly v roce 2019
pedagogika, didaktika

Strukturované učení v praxi - 11%
V předkládané knize všichni zájemci o danou problematiku naleznou řadu námětů a praktických návodů, jak při výuce žáků s PAS v praxi postupovat. Určena je pro pedagogy, asistenty pedagogů, rodiče a další zainteresovanou veřejnost.
pedagogika, didaktika

Strukturované učení v praxi

216 Kč
192 Kč
Sportovní příprava dětí 2 - 11%
Samostatný zásobník velkého množství praktických cvičení pro sportovní přípravu dětí doplňuje, aktualizované vydání "teoretické" publikace Sportovní příprava dětí.
pedagogika, didaktika

Sportovní příprava dětí 2

170 Kč
151 Kč
Psychologické aspekty vzdělávání dospívajících - 11%
Publikace se primárně zabývá procesem socializace a rozvojem sociálních dovedností dospívajících v prostředí střední školy.
pedagogika, didaktika

Psychologické aspekty vzdělávání dospívajících

251 Kč
223 Kč
Inkluzivní vzdělávání - 20%
Monografie je věnována pedagogickému konceptu, podle nějž by všechny děti měly navštěvovat třídy hlavního vzdělávacího proudu, a to bez ohledu na stupeň svého postižení.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Inkluzivní vzdělávání

271 Kč
217 Kč
Naše malá Anička - 11%
Tato knížečka dětem názorně a srozumitelně ukazuje, jaké to je, mít doma miminko.
pedagogika, didaktika

Naše malá Anička

142 Kč
126 Kč
Budeme mít prvňáčka
Autorka shrnuje názory na to, kdy je dítě zralé na vstup do školy a jak má být na něj připraveno. Nabízí kritéria pro výběr ZŠ a zamýšlí se nad důvody stále častějších odkladů školní docházky.
pedagogika, didaktika

Budeme mít prvňáčka

89 Kč
Práce s hrou - 20%
Hry nás provázejí celým naším životem. Hrajeme je pro radost z okamžiku, z kontaktu s blízkými ů a v neposlední řadě je s námi hrají i ti, kteří nás chtějí něco přiučit o světě. Správně a promyšleně podaná hra má velice rozsáhlý potenciál.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Práce s hrou

135 Kč
108 Kč
Rozvoj komunikačních a jazykových schopností - 20%
Monografie přináší přehled jednotlivých fází osvojování si řeči a jazyka dítětem od narození do tří let věku, včetně praktických návodů k rozvoji komunikace v rámci logopedické terapie.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Rozvoj komunikačních a jazykových schopností

254 Kč
203 Kč
Specifické poruchy učení - 20%
Specifickými poruchami učení (SPU) jsou myšleny dyslexie, dysgrafie a dysortografie (pouze naznačeny budou také dyskalkulie a dyspraxie). V současné době se jedná o skupinu obtíží, která zahrnuje nejvyšší procento žáků základních i středních škol v kategorii žáci se speciálními vzdělávacími potřebami.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Specifické poruchy učení

189 Kč
151 Kč
Z předškoláka školákem - 11%
Kniha nejprve představuje kritéria školní zralosti předškolního dítěte a nabízí seznam otázek, na které by zralé dítě mělo znát odpovědi. Dále se zabývá tím, jaké mohou být důvody k odkladu školní docházky nebo naopak k předčasnému zaškolení.
pedagogika, didaktika

Z předškoláka školákem

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 131 - 140 z 172 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 .. 18 > >>